Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις. 

Κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας. Μάθετε χορό!

Η περίοδος των εορτών τελειώνει και σιγά σιγά επιστρέφουμε όλοι στον καθημερινό μας ρυθμό.

Οι γιορτές είναι για τους περισσότερους, μια περίοδος ξεκούρασης και χαλάρωσης, γεμάτη ευφορία, οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις αλλά και πολλά δώρα.

Μικροί και μεγάλοι είναι αισιόδοξοι, χαρούμενοι, κάνουν βόλτες, διασκεδάζουν και φυσικά για να είναι μέσα στο πνεύμα των εορτών κάνουν ψώνια.

Αγοράζουν δώρα για τους αγαπημένους τους ή γιατί πρέπει να μην πάνε με άδεια χέρια όπου τους καλούν.

Ακόμα και αυτοί που οι γιορτές τους φέρνουν μελαγχολία, νιώθουν την ανάγκη να κάνουν τα ψώνια τους ή έστω μια ή πολλές βόλτες στα μαγαζιά.

Κάνουν ένα είδος θεραπείας που θα τους φέρει την απαραίτητη ψυχολογική ανάταση. Κάνουν την γνωστή και δημοφιλέστατη στις κυρίες κάθε ηλικίας shoping therapy και όλα καλά.

Ένα δώρο στον εαυτό μας είναι ότι πρέπει αυτές τις μέρες. Ένα άρωμα, ένα πουκάμισο, ένα φουλάρι, ένα ζευγάρι παπούτσια, είναι ιδανικά δώρα για να μας φτιάξουν το κέφι και να αρχίσει ο χρόνος καλά.

Ο χρόνος θα αρχίσει εξίσου καλά και θα συνεχισθεί πολύ καλύτερα, αν αντί να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα αντικείμενο που σε λίγο θα φθαρεί, θα τελειώσει, θα το βαρεθείτε και θα ξεχασθεί στο βάθος της ντουλάπας, κάνετε σε εσάς φέτος ένα διαφορετικό δώρο.

Αντί για δώρο στον εαυτό σας, μάθετε χορό. Αρχίστε με μια έρευνα αγοράς όπως θα κάνατε για οποιαδήποτε άλλη αγορά δώρου.

Δεν έχει τόση σημασία πόσα χρήματα θα ξοδέψετε. Μετρήστε τι σας περισσεύει ή όσα θα ξοδεύατε για κάποιο άλλο δώρο. Ίσως να βρείτε δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα χορού σε κάποιο είδος χορού, ίσως δοκιμάσετε φθηνά μαθήματα σε κάποιο σύλλογο ή σε κάποιο Δήμο.

Το πιο σημαντικό είναι να γίνει η αρχή, να μπείτε στην διαδικασία να μάθετε χορό. Τα υπόλοιπα θα τα φέρει ο χορός. Σαν τον Άγιο Βασίλη.

Είναι τόσα πολλά τα δώρα του χορού που σας περιμένουν:

Τα πλεονεκτήματα του χορού

Χορός, υγεία, διατροφή

Ο χορός στην τρίτη ηλικία. Ζωή χαρισάμενη

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.