Μάθετε τα πάντα για τον χορό

Είδη


Ρούχα χορού

Ρούχα χορού

Η σωστή επιλογή των ρούχων που θα φορέσετε για να χορέψετε, είναι πολύ σημαντική. Επιλέγοντας τα σωστά ρούχα για την κάθε διαφορετική περίπτωση χορού (μάθημα, προπόνηση, πάρτι), θα έχετε  μια πολύ όμορφη παρουσία και θα νιώθετε άνεση σε όλες τις κινήσεις σας.
 (εμπεριέχονται 7 σχετικά θέματα- κλικ στον τίτλο)

Αξεσουάρ-βιβλία-dvd's-χορού

Αξεσουάρ-βιβλία-dvd's-χορού

Για κάθε χορευτή και για κάθε περίπτωση χορού από ένα φιλικό party, μια χορευτική εκδήλωση ή τον τελικό του διαγωνισμού, τα αξεσουάρ χορού είναι απαραίτητα για μια καλύτερη χορευτική παρουσία. Αξεσουάρ που εκτός από το αισθητικό τους αποτέλεσμα έχουν και την πρακτική τους χρησιμότητα.
 (εμπεριέχονται 6 σχετικά θέματα- κλικ στον τίτλο)

Παπούτσια χορού

Παπούτσια χορού

Το σημαντικότερο πράγμα μετά τις γνώσεις σας και τις ικανότητες σας στον χορό είναι τα παπούτσια σας. Όσο ωραία εμφάνιση και να έχετε, όσο τέλεια και να χορεύει ο-η παρτενέρ σας, όση προετοιμασία και να έχετε κάνει, χωρίς τα σωστά παπούτσια δεν θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.
 (εμπεριέχονται 14 σχετικά θέματα- κλικ στον τίτλο)

Καταστήματα ειδών χορού

Καταστήματα ειδών χορού

Ο πιό πλήρης οδηγός με όλα τα καταστήματα πώλησης- ενοικίασης και κατασκευής για όλα τα είδη χορού:1) Παπούτσια χορού. Καταστήματα πώλησης.2) Ρούχα- στολές χορού. Καταστήματα πώλησης.3) Είδη γυμναστικής και χορού. Καταστήματα.4) Καταστήματα ενοικίασης στολών- ειδών χορού.
(εμπεριέχονται 6 σχετικά θέματα- κλικ στον τίτλο)

Δωρεάν & χωρίς διαφημίσεις!

Δωρεάν & χωρίς διαφημίσεις!

(εμπεριέχεται σχετικό θέμα- κλικ στον τίτλο)