Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ-ΟΔΗΓΟΙ

Δωρεάν μαθήματα για τους νέους φίλους του χορού.

Οικονομική κρίση, ανεργία, περικοπές, λιτότητα. Ο κόσμος γεμάτος ανασφάλεια περιμένει τα χειρότερα. Η ενασχόληση με τον χορό μοιάζει μεγάλη πολυτέλεια. Οι χαμηλότερες τιμές, οι προσφορές και τα δωρεάν μαθήματα αλλάζουν την ψυχολογία και φέρνουν νέους φίλους κοντά στον χορό.

Στις σχολές χορού της Αθήνας και της επαρχίας, ακόμα και οι πιο φανατικοί μέχρι πέρσι φίλοι του χορού έχουν λιγοστέψει ή σταματήσει εντελώς τις παρουσίες τους. Η έλλειψη διάθεσης για διασκέδαση και χορευτική εξάσκηση είναι πολύ φανερή. Δεν υπάρχει το απαραίτητο κέφι ούτε για μαθήματα ούτε και για πάρτι.

Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα η απουσία του χορού από την ζωή μας, ιδιαίτερα μέσα σε εορταστικές περίοδους, δυσκολεύει περισσότερο την κατάσταση χειροτερεύοντας την διάθεση μας.

Εκτός από την καθημερινή επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας και των νέων θεμάτων που προστίθενται σχεδόν κάθε ημέρα, η παροχή κάποιων δωρεάν μαθημάτων για τους νέους φίλους του χορού είναι άλλη μια προσφορά στον χορό.

Χωρίς καμία υποχρέωση και χωρίς κανένα κόστος, μπορούν όσοι θέλουν να συμμετέχουν στα ολιγάριθμα ομαδικά αυτά δωρεάν μαθήματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να δηλώσουν συμμετοχή και τα στοιχεία τους, τηλεφωνικά.

Τα δωρεάν μαθήματα παρέχονται εφ' όσον υπάρχουν αντίστοιχες εθελοντικές προσφορές και δεν είναι τακτικά μαθήματα. Απευθύνονται περισσότερο σε νέους φίλους του χορού, με σκοπό να αγαπήσουν τον χορό και τα άτομα που δεν έχουν την απαιτούμενη οικονομική άνεση.

Τα μαθήματα γίνονται από εθελοντές για τον σκοπό αυτό, δασκάλους χορού που φυσικά δεν αμείβονται για την προσφορά τους. Επίσης και οι χώροι που γίνονται τα μαθήματα είναι εθελοντικές προσφορές από σχολές χορού. Οι σχολές παρέχουν τον χώρο τους για την διεξαγωγή των δωρεάν μαθημάτων, χωρίς κανένα χρηματικό αντάλλαγμα, χωρίς καμία διαφήμιση και χωρίς καμία μελλοντική υποχρέωση απο αυτούς που συμμετέχουν σε αυτά. Οι σχολές χορού εάν το θέλουν μπορεί να παρέχουν και τον χώρο τους, αλλά και τους δασκάλους τους γι αυτό τον σκοπό.

Σε συλλόγους, σχολεία, ΚΑΠΗ, λέσχες κλπ, μπορεί να γίνει εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις (χώρος με κατάλληλο πάτωμα, καθρέπτη, μουσική κλπ), σύντομη δωρεάν παρουσίαση- εκπαίδευση (βασικά βήματα-ρυθμός κλπ), σε όλους τους κοινωνικούς απαλούς και λάτιν χορούς. Αυτό γίνεται με πρωτοβουλία της ιστοσελίδας (κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους), με σκοπό μία πρώτη γνωριμία με τους κοινωνικούς χορούς για όλους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν σχετικό μήνυμα στο: info@pro-dance.gr.
Όλα τα μηνύματα θα απαντηθούν!

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.