Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ-ΟΔΗΓΟΙ

Νέα- ανακοινώσεις- ειδοποιήσεις.

H Pro-dance χορεύει! Το party της Pro-dance (προσεχώς).

Κάθε χρόνο περίπου 200 000 νέοι και παλιοί επισκέπτες, επισκέπτονται την ιστοσελίδα. Το 70% περίπου είναι από την Αττική. Κάποιοι για λίγο ή μόνο μια φορά, κάποιοι άλλοι είναι τακτικοί σχεδόν καθημερινοί επισκέπτες που μπαίνουν και μένουν για αρκετό χρόνο, ακόμα και ώρες μερικοί.

Χαιρόμαστε φυσικά γι αυτό και σας ευχαριστούμε πολύ. Θα ήταν πολύ όμορφο να μπορούμε να βρεθούμε σε κάποιο όμορφο χώρο, όχι σχολή χορού ή κάτι σχετικό με τον χορό που θα μπορούσε να προβληθεί. Nα τα λέμε όλοι μαζί και από κοντά. Να γνωριζόμαστε καλύτερα, να ανταλλάσσουμε ιδέες, να χορεύουμε και να διασκεδάζουμε εποικοδομητικά.

Προς το παρόν αναζητείται ο κατάλληλος χώρος με πολύ φθηνό ποτό, με τιμή χαμηλότερη του τιμοκαταλόγου και χωρίς άλλες επιβαρύνσεις ή είσοδο. Ώστε να μπορούσε αυτή η συγκέντρωση να γίνεται με ένα πολύ χαμηλό κόστος, όσο κοστίζει το συνηθισμένο καθημερινό μας καφεδάκι.

Δωρεάν μαθήματα για τους νέους φίλους του χορού.

• Σε συλλόγους, σχολεία, ΚΑΠΗ, λέσχες κλπ, μπορεί να γίνει εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις (χώρος με κατάλληλο πάτωμα, καθρέπτης, κλπ), μία σύντομη δωρεάν παρουσίαση- εκπαίδευση (βασικά βήματα-ρυθμός κλπ), σε όλους τους κοινωνικούς απαλούς και λάτιν χορούς. Αυτό θα γίνεται  κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους, με σκοπό μία πρώτη γνωριμία με τους κοινωνικούς χορούς για όλους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν σχετικό μήνυμα στο: info@pro-dance.gr.
Όλα τα μηνύματα θα απαντηθούν!

Στο τμήμα "Νέα" στο "Νέα Νέες σελίδες. Οι πιο πρόσφατες καταχωρήσεις", σας περιμένουν όλες οι καταχωρήσεις παλιές και νέες (2011-2017), με την ημερομηνία που ανέβηκαν στη ιστεσελίδα.

Το "Ευρετήριο- περιεχόμενα" είναι έτοιμο, για να βρίσκετε εύκολα αυτό που θέλετε.

Πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.