Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ-ΟΔΗΓΟΙ

Ιδιωτικά ατομικά μαθήματα χορού.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα χορού διαρκούν, γενικά, 50 λεπτά και θα πρέπει να γίνονται άνετα και ευχάριστα υπό τις καλύτερες συνθήκες σε ένα ζεστό χώρο, με τέλειο πάτωμα και σύγχρονο εξοπλισμό. Είστε εσείς με τον δάσκαλό σας με μοναδική εξαίρεση τις στιγμές που πρέπει να σας δείξει πως είναι κάποιο βήμα με κάποιον άλλο παρτενέρ.

Ο δάσκαλος ασχολείται αποκλειστικά με εσάς και σας διδάσκει τα βήματα-φιγούρες στους χορούς που εσείς έχετε επιλέξει, με βάση πάντα τις ικανότητες και τις ανάγκες σας, αλλά και τις ιδιαιτερότητες του κάθε χορού.

Ιδιαίτερα Μαθήματα μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε μέρα και ώρα σας βολεύει μέσα στην εβδομάδα. Μπορείτε να έχετε πάντα τις ίδιες τακτικές ώρες ή να αλλάζετε συχνά τις ώρες των μαθημάτων σας, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Τα μαθήματα, κανονικά, ακυρώνονται μόνο πριν το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας.

Εάν δεν έχετε επαγγελματικούς στόχους, δύο ώρες μάθημα την εβδομάδα είναι ο ιδανικός αριθμός μαθημάτων για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τα ιδιωτικά-ατομικά μαθήματα έχουν ως κύριο σκοπό να καλύψουν όλες τις χορευτικές επιλογές σας και σύντομα να χορεύετε με άνεση τους χορούς της αρεσκείας σας.

Φυσικά, η συμμετοχή σας στα party σε συνδυασμό με τα τακτικά μαθήματα και την εξάσκηση, εάν διαθέτετε τον απαιτούμενο ελεύθερο χρόνο, γρήγορα θα κάνουν τις επιδόσεις σας θεαματικές και θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση.

Το ατομικό μάθημα σίγουρα είναι το πιο αποτελεσματικό και η σχέση κόστους και εγγυημένου αποτελέσματος το κάνει να είναι η καλύτερη επιλογή για τα χρήματά σας.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας e-mail, γράψτε μας, τις απορίες σας. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα και βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς..
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.