Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ-OΔΗΓΟΙ.

Μαθήματα χορού σε δικό σας χώρο.

Ο ελεύθερος χρόνος είναι μία έννοια που στις μέρες μας λείπει όλο και περισσότερο. Αυτό το φαινόμενο δυστυχώς παρατηρείται, σε όλες τις ηλικίες!

Ο ελεύθερος χρόνος είναι ο χρόνος που έχει ο καθένας για να ασχοληθεί με πράγματα που του αρέσουν πραγματικά. Στην σύγχρονη κοινωνία των μεγαλουπόλεων όμως, όλοι οι άνθρωποι έχουν γεμίσει το πρόγραμμα τους με διάφορες υποχρεώσεις και έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

Οι πολλές μετακινήσεις, μέσα στην ίδια ημέρα και ο χρόνος που μας κλέβουν από τον ελεύθερο μας χρόνο σήμερα, είναι πολλές. Εκτός από το ότι μας μειώνουν τον ελεύθερό μας χρόνο, χαλάνε συστηματικά και την ψυχική μας κατάσταση, κόβοντας μας την διάθεση για να κάνομε πράγματα για τον εαυτό μας.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που λατρεύουν τον χορό, έκαναν μαθήματα είτε στην παιδική τους ηλικία είτε αργότερα, αλλά η έλλειψη ελεύθερου χρόνου τους έκανε να απομακρυνθούν από αυτό που αγαπούν να κάνουν περισσότερο, να ασχολούνται με τον χορό, να μαθαίνουν καινούργια πράγματα, να ασκούνται, να χορεύουν στους όμορφους ρυθμούς και να διασκεδάζουν.

Mία καλή εναλλακτική λύση, για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι τα μαθήματα χορού στον χώρο σας. Έτσι αποφεύγοντας μια επί πλέον μετακίνηση, τις στιγμές που θέλετε να χαλαρώσετε για να απολαύσετε κάτι που σας αρέσει. Εκεί που βρίσκεσθε στον χώρο σας, μπορείτε να κάνετε το μάθημά σας, την χορευτική σας εξάσκηση, εύκολα και χωρίς μετακίνηση, παρκάρισμα κλπ.

Με τον έμπειρο δάσκαλο σας, την ώρα που εσείς επιλέγετε ακριβώς στην ώρα του, για μία ή δύο ώρες μάθημα στο σπίτι. Φυσικά αυτό με την προϋπόθεση ότι θα έχετε δημιουργήσει ένα χώρο περίπου 3.00Χ3.00 μέτρα. Η ύπαρξη και κάποιου, έστω μικρού στερεοφωνικού για την μουσική, είναι απαραίτητη. Φορέστε κατάλληλα παπούτσια και είσαστε έτοιμοι.

Φυσικά εάν είστε ζευγάρι, μπορεί να γίνει το μάθημά σας ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, αφού ο χώρος το επιτρέπει.

Εάν διαθέτετε μεγαλύτερο χώρο, το μάθημα μπορεί να γίνει και ομαδικό. Εάν υπάρχει αρκετός χώρος, προσκαλέστε τους φίλους σας και έτσι το μάθημα θα γίνει πολύ πιο διασκεδαστικό και φυσικά αρκετά οικονομικότερο.

Χορός στο σπίτι, την ώρα που εσείς θέλετε. Με μια μικρή επιπλέον επιβάρυνση στο κόστος που λογικά θα υπάρχει, αλλά σίγουρα ο χαμένος χρόνος της μετακίνησης και της στάθμευσης, το κόστος τους και η αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας, σίγουρα θα αποσβέσουν.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας e-mail, γράψτε μας, τις απορίες σας. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα και βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.