Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ-ΟΔΗΓΟΙ

Δωρεάν μαθήματα χορού.

Οικονομική κρίση, ανεργία, περικοπές, λιτότητα. Ο κόσμος γεμάτος ανασφάλεια περιμένει τα χειρότερα. Η ενασχόληση με τον χορό μοιάζει μεγάλη πολυτέλεια. Οι χαμηλότερες τιμές, οι προσφορές και τα δωρεάν μαθήματα αλλάζουν την ψυχολογία και φέρνουν νέους φίλους κοντά στον χορό.

Στις σχολές χορού της Αθήνας και της επαρχίας, ακόμα και οι πιο φανατικοί μέχρι πέρσι φίλοι του χορού έχουν λιγοστέψει ή σταματήσει εντελώς τις παρουσίες τους. Η έλλειψη διάθεσης για διασκέδαση και χορευτική εξάσκηση είναι πολύ φανερή. Δεν υπάρχει το απαραίτητο κέφι ούτε για μαθήματα ούτε και για πάρτι.

Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα η απουσία του χορού από την ζωή μας, ιδιαίτερα μέσα στη εορταστική περίοδο, δυσκολεύει περισσότερο την κατάσταση χειροτερεύοντας την διάθεση μας.

Εκτός από την καθημερινή επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας και των νέων θεμάτων που προστίθενται σχεδόν κάθε ημέρα, η παροχή κάποιων δωρεάν μαθημάτων για τους νέους φίλους του χορού είναι άλλη μια προσφορά στον χορό.

Τα δωρεάν μαθήματα παρέχονται εφ' όσον υπάρχουν αντίστοιχες εθελοντικές προσφορές και δεν είναι τακτικά μαθήματα. Απευθύνονται περισσότερο σε νέους φίλους του χορού, με σκοπό να αγαπήσουν τον χορό και τα άτομα που δεν έχουν την απαιτούμενη οικονομική άνεση.

Τα μαθήματα γίνονται από εθελοντές για τον σκοπό αυτό, δασκάλους χορού που φυσικά δεν αμείβονται για την προσφορά τους. Επίσης και οι χώροι που γίνονται τα μαθήματα είναι εθελοντικές προσφορές από σχολές χορού. Οι σχολές παρέχουν τον χώρο τους για την διεξαγωγή των δωρεάν μαθημάτων, χωρίς κανένα χρηματικό αντάλλαγμα, χωρίς καμία διαφήμιση και χωρίς καμία μελλοντική υποχρέωση απο αυτούς που συμμετέχουν σε αυτά. Οι σχολές χορού εάν το θέλουν μπορεί να παρέχουν τον χώρο τους, αλλά και τους δασκάλους τους γι αυτό τον σκοπό.

• Σε συλλόγους, σχολεία, ΚΑΠΗ, λέσχες κλπ, μπορεί να γίνει εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις (χώρος με κατάλληλο πάτωμα, καθρέπτη, μουσική κλπ), σύντομη δωρεάν παρουσίαση- εκπαίδευση (βασικά βήματα-ρυθμός κλπ), σε όλους τους κοινωνικούς απαλούς και λάτιν χορούς. Αυτό γίνεται με πρωτοβουλία της ιστοσελίδας (κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους), με σκοπό μία πρώτη γνωριμία με τους κοινωνικούς χορούς για όλους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν σχετικό μήνυμα στο: info@pro-dance.gr.
Όλα τα μηνύματα θα απαντηθούν!

Χωρίς καμία υποχρέωση και χωρίς κανένα κόστος, μπορούν όσοι θέλουν να συμμετέχουν στα ολιγάριθμα ομαδικά αυτά δωρεάν μαθήματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι αφού διαβάσουν το πρόγραμμα να δηλώσουν συμμετοχή και τα στοιχεία τους,
mail: info@pro-dance.gr

Πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων χορού: Στο τμήμα "Υπηρεσίες" στο "Φίλοι και συνεργάτες".

Tα Δωρεάν μαθήματα γίνονται εφόσον υπάρχουν σχετικές προσφορές από σχολές χορού ή εάν υπάρχει η προσφορά κάποιου χώρου, από εθελοντές δασκάλους χορού. Απευθύνονται συνήθως σε ενήλικα άτομα, νέους φίλους του χορού, που θα μάθουν με αυτόν τον τρόπο τους κοινωνικούς χορούς και θα τους αγαπήσουν. 
Δηλώσεις συμμετοχής, τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν το μάθημα.
Τα μαθήματα μπορεί για κάποιο λόγο (συμμετοχές, καιρός, χώρος κλπ) να ακυρωθούν. Η τελική επιβεβαίωση για την πραγματοποίησή τους θα γίνεται τηλεφωνικά 24 ώρες πριν, σε όσους έχουν δηλώσει έγκαιρα συμμετοχή.
Προσέλευση 15 λεπτά πρίν το μάθημα. (απαραίτητα κατάλληλα παπούτσια και ρούχα)

Χωρίς καμία υποχρέωση και χωρίς κανένα κόστος, μπορούν όσοι θέλουν να συμμετέχουν στα ολιγάριθμα ομαδικά αυτά δωρεάν μαθήματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι αφού διαβάσουν το σχετικό πρόγραμμα, να δηλώσουν συμμετοχή και τα στοιχεία τους. 
mail: info@pro-dance.gr