Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα«Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ-OΔΗΓΟΙ

Ιδιωτικά μαθήματα σε ζευγάρι.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα σε ζευγάρι συνήθως διαρκούν όπως όλα τα μαθήματα χορού 50 λεπτά.

Το μάθημα θα πρέπει να γίνεται άνετα και ευχάριστα υπό τις καλύτερες συνθήκες σε έναν ζεστό χώρο, με τέλειο πάτωμα και σύγχρονο εξοπλισμό. Είστε στον χώρο μόνο εσείς με τον-την παρτενέρ και τον δάσκαλό σας, με μοναδική εξαίρεση τις στιγμές που πρέπει να σας δείξει πώς είναι κάποιο βήμα με κάποιον άλλο παρτενέρ.

Ο δάσκαλος ασχολείται αποκλειστικά με εσάς και σας διδάσκει τα βήματα-φιγούρες στους χορούς που και οι δύο έχετε επιλέξει, με βάση πάντα τις ικανότητες και τις ανάγκες σας, αλλά και τις ιδιαιτερότητες του κάθε χορού.

Ιδιαίτερα Μαθήματα μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε μέρα και ώρα σας βολεύει μέσα στην εβδομάδα.

Θα βρείτε, ανάλογα με το πρόγραμμά σας, τις ώρες και μέρες που βολεύουν καλύτερα και τους δύο. Μπορείτε να έχετε πάντα τις ίδιες τακτικές ώρες ή να αλλάζετε συχνά τις ώρες των μαθημάτων σας, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Τα μαθήματα αυτά ακυρώνονται μόνο πριν το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας.

Εάν δεν έχετε επαγγελματικούς στόχους δύο ώρες μάθημα την εβδομάδα είναι ο ιδανικός αριθμός μαθημάτων για το καλύτερο αποτέλεσμα. Εαν αλλάξετε γνώμη και έχετε και οι δύο μαζί τέτοιο σκοπό, θα βρείτε περισσότερα στο τμήμα "επαγγελματικός χορός" .

Στην ευτυχή περίπτωση που ο λόγος παρακολούθησης των μαθημάτων απο το ζευγάρι είναι ο γάμος, τότε θα χρειασθεί άλλος προγραμματισμός. Μαζί με τον δάσκαλο σας θα αποφασίσετε εαν θα χορέψετε μια γαμήλια χορογραφία ή απλά θα κάνετε μια γενική προετοιμασία για την βραδιά της δεξίωσης σας. Περισσότερα θα βρείτε στο τμήμα "γαμήλιος χορός" .

Τα ιδιωτικά μαθήματα σε ζευγάρι έχουν ως κύριο σκοπό να καλύψουν όλες τις χορευτικές επιλογές και των δύο και σύντομα να χορεύετε με άνεση, τους χορούς της αρεσκείας σας, με τον/την παρτενέρ σας, αλλά και με οποιονδήποτε παρτενέρ.

Φυσικά, η συμμετοχή σας στα party, σε συνδυασμό με τα τακτικά μαθήματα και την εξάσκηση, εάν διαθέτετε τον απαιτούμενο ελεύθερο χρόνο, γρήγορα θα κάνουν τις επιδόσεις σας θεαματικές και θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση, τον καθένα ξεχωριστά, αλλά και σαν ζευγάρι.

Το ατομικό μάθημα σίγουρα είναι το πιο αποτελεσματικό και η σχέση κόστους και εγγυημένου αποτελέσματος το κάνει να είναι η καλύτερη επιλογή για τα χρήματά σας.

Στο ιδιωτικό μάθημα σε ζευγάρι το κόστος μοιράζεται στο δύο, αυτό το κάνει ιδιαίτερα οικονομικό και με την εξάσκηση που θα μπορείτε να κάνετε σαν ζευγάρι, αποτελεσματικότατο.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας e-mail, γράψτε μας, τις απορίες σας. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα και βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.