Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣΥΡΕΤΗΡΙΟ-OΔΗΓΟΙ

Το πιο όμορφο επάγγελμα στον κόσμο. 

Υπάρχουν πολλά όμορφα και ευχάριστα επαγγέλματα, όπως όταν κάποιος κάνει το χόμπι του επάγγελμα και μπορεί να ζει από αυτό. Σίγουρα είναι ευτυχής για την δουλειά που κάνει ιδίως εάν το επάγγελμά του έχει σχέση με την τέχνη και την δημιουργία, όπως είναι ο χορός.
Μέσα από τις προσωπικές μας εμπειρίες ως δάσκαλοι χορού σε διάφορες σχολές και μέσα από συζητήσεις με συνάδελφους του χώρου, δασκάλους, ιδιοκτήτες σχολών, χορευτές, καλλιτέχνες, και εκπαιδευτικούς, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι:

Δεν υπάρχει ωραιότερο επάγγελμα από αυτό του δασκάλου κοινωνικών χορών.

Ακόμη και σε σύγκριση με αυτό του χορευτή ή των δασκάλων μπαλέτου ή παραδοσιακών χορών, σίγουρα το να διδάσκεις κοινωνικούς χορούς είναι πολύ πιο ευχάριστο επάγγελμα.

Εάν είσαι καλός δάσκαλος χορού τότε έχεις και ένα σίγουρο για την δύσκολη εποχή μας επάγγελμα.

Αφοσιωμένοι πιστά σε αυτήν την ιδέα, εδώ και πολλά χρόνια, όλοι οι δάσκαλοι χορού κάνουμε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια στον τομέα της διδασκαλίας επαγγελματικού χορού, βελτιώνοντας τις μεθόδους και ανεβάζοντας συνεχώς το επίπεδο, ώστε να δημιουργούμε νέους επαγγελματίες δασκάλους χορού, που τελειώνοντας την εκπαίδευσή τους θα είναι ολοκληρωμένοι χορευτές-δάσκαλοι, έχοντας μάθει τέλεια όλους τους ελληνικούς και ξένους κοινωνικούς χορούς, αθλητικό χορό και χορογραφία, αλλά και οργάνωση γραμματείας, πωλήσεις, διοίκηση, δημόσιες σχέσεις, διαφήμιση, συμπεριφορά και ότι άλλο θα τους είναι αργότερα απαραίτητο στην καριέρα τους.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στην επαγγελματική εκπαίδευση θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr

 Η συστηματική εκπαίδευση και οι εξετάσεις στο Ε.Σ.Χ.Ε. Εθνικό συμβούλιο χορού Ελλάδος θα σας εξασφαλίσουν το καλύτερο πιστοποιητικό-διαβατήριο για μια επιτυχή σταδιοδρομία στο πιο όμορφο και το πιο ευχάριστο επάγγελμα στον κόσμο.

Προσοχή:

Ο αθλητικός χορός και ο Επαγγελματικός χορός, αυτά τα είδη χορευτικής ενασχόλησης, ίσως να φαίνονται απλά και προσιτά σε όλους, αλλά δεν είναι.
Όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί με τον Αθλητικό και τον επαγγελματικό χορό θα πρέπει να έχει:

Καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση.

Στον αθλητικό χορό το πιστοποιητικό υγείας από γιατρό είναι απαραίτητο. Πριν λοιπόν ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τον χορό και την τεχνική του (αθλητικός χορός, επαγγελματικός χορός), βεβαιωθείτε ότι η υγεία σας είναι σε καλή κατάσταση κάνοντας μια επίσκεψη σε κάποιο γιατρό, την οποία θα επαναλαμβάνετε όταν χρειάζεται (θα σας το πει αυτός κάθε πότε), και θα... είστε πανέτοιμος για να ασχοληθείτε με όλα τα είδη χορού και την τεχνική τους.

Στην αρχή της εκπαίδευσης του μαθητή, όσο μικρές απαιτήσεις ή στόχους και εάν αυτός έχει, η εκπαίδευση και η παρακολούθηση από δάσκαλο είναι απαραίτητη.
Το να μάθει ή να βελτιώσει κάποιος κάποια πράγματα μέσα από βιβλία ή βίντεο είναι εφικτό με την προϋπόθεση ότι αυτός που το κάνει, κατέχει ήδη κάποιες βασικές γνώσεις με τη βοήθεια δασκάλου. Είναι πολύ σημαντικό όταν το κάνει αυτό να είναι ήδη χορευτής, έστω και μέτριος.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.