Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ-OΔΗΓΟΙ

Μαθήματα προετοιμασίας εξετάσεων για απόκτηση πτυχίου δασκάλου χορού.

Το να προετοιμασθεί κάποιος κατάλληλα για την απόκτηση επαγγελματικού διπλώματος διδασκαλίας είναι μια πολύ δύσκολη, μακρόχρονη και πολυέξοδη διαδικασία. Η προετοιμασία για συντόμευση του χρόνου μπορεί να γίνει με ταχύρυθμα ατομικά μαθήματα, αλλά και σε κλειστά μικρά γκρουπ υποψηφίων δασκάλων χορού για μικρότερο κόστος.

Τα γκρουπ μπορεί να συγκροτηθούν μόνο από άτομα που έχουν την ίδια εμπειρία, τις ίδιες γνώσεις και τις ίδιες χορευτικές ικανότητες και χρειάζονται μόνο την προετοιμασία για τις εξετάσεις.

Εάν τα άτομα δεν έχουν πολλές γνώσεις ή εμπειρία, τότε γίνονται αντίστοιχα ομαδικά γκρουπ, στα οποία παρακολουθούν μαθήματα ξεκινώντας από την αρχή σε όλη την ύλη Επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Η απόκτηση πτυχίων διδασκαλίας στο Αμερικάνικο σύστημα (American style) μπορεί να γίνει μόνο μετά από σχετικές εξετάσεις στο Ε.Σ.Χ.Ε. (Εθνικό Συμβούλιο Χορού Ελλάδος). Τα πτυχία διδασκαλίας στο Διεθνές σύστημα(International style) δίνονται επίσης μετά από εξετάσεις στο IDTA (International Dance Teachers Association).

Η προετοιμασία για αυτές τις εξετάσεις, δηλαδή η εκμάθηση του βηματολογίου όλων των χορών, της τεχνική, και όσων θα χρειαστεί κάποιος για να επιτύχει στις εξετάσεις, αποτελεί ένα διαφορετικό είδος εκμάθησης χορών με επαγγελματικές απαιτήσεις.

Αυτή είναι η επαγγελματική εκπαίδευση: δύσκολη, απαιτητική στις λεπτομέρειες, αλλά συναρπαστική.

Προσοχή:

Ο αθλητικός χορός και ο Επαγγελματικός χορός, αυτά τα είδη χορευτικής ενασχόλησης, ίσως να φαίνονται απλά και προσιτά σε όλους, αλλά δεν είναι.
Όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί με τον Αθλητικό και τον επαγγελματικό χορό θα πρέπει να έχει:

Καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση.

Στον αθλητικό χορό το πιστοποιητικό υγείας από γιατρό είναι απαραίτητο. Πριν λοιπόν ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τον χορό και την τεχνική του (αθλητικός χορός, επαγγελματικός χορός), βεβαιωθείτε ότι η υγεία σας είναι σε καλή κατάσταση κάνοντας μια επίσκεψη σε κάποιο γιατρό, την οποία θα επαναλαμβάνετε όταν χρειάζεται (θα σας το πει αυτός κάθε πότε), και θα... είστε πανέτοιμος για να ασχοληθείτε με όλα τα είδη χορού και την τεχνική τους.

Στην αρχή της εκπαίδευσης του μαθητή, όσο μικρές απαιτήσεις ή στόχους και εάν αυτός έχει, η εκπαίδευση και η παρακολούθηση από δάσκαλο είναι απαραίτητη. Το να μάθει ή να βελτιώσει κάποιος κάποια πράγματα μέσα από βιβλία ή βίντεο είναι εφικτό με την προϋπόθεση ότι αυτός που το κάνει, κατέχει ήδη κάποιες βασικές γνώσεις με τη βοήθεια δασκάλου. Είναι πολύ σημαντικό όταν το κάνει αυτό να είναι ήδη χορευτής, έστω και μέτριος.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.