Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

ΑΝΑΚ/ΣΕΙΣ-ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ-OΔΗΓΟΙ

Αντί προλόγου.

Προς τον αγαπητό επισκέπτη.

Η pro-dance.gr είναι είναι μια ιστοσελίδα που έχει μοναδικό θέμα τον χορό. Σκοπός της είναι να αποτελεί πηγή πληροφοριών για όλους τους νέους και παλιούς φίλους του χορού. Μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και πολύπειρους, ερασιτέχνες κι επαγγελματίες. Φίλους που...
ίσως έχουν κάποιες απορίες,
ίσως κάποιο πρόβλημα και αναζητούν βοήθεια,
ίσως θέλουν απλά να περάσουν ευχάριστα λίγη ώρα,
ίσως θέλουν να μάθουν περισσότερα πράγματα,
ίσως θέλουν να βρουν πιο γρήγορα αυτό που ψάχνουν,
χωρίς κανένα κόστος, χωρίς καμία υποχρέωση, χωρίς καμία δέσμευση και χωρίς κουραστικές διαφημίσεις.

Τα πάντα παρέχονται δωρεάν, χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Χωρίς βοήθεια, χωρίς σπόνσορες, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς επαγγελματικές σχέσεις με σχολές ή καταστήματα, συλλόγους και φορείς, χωρίς έσοδα αλλά...ευτυχώς και με λιγοστά έξοδα.

Λίγες γνώσεις για τους υπολογιστές και την λειτουργία του διαδικτύου και αρκετές, μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια συνεχούς ενασχόλησης, σχετικές με τον χορό γνώσεις, ήταν το αρχικό κεφάλαιο. Μία απογραφή τύπου "τι έδωσα, τι πήρα", ήταν αρκετή για την συνέχεια.

Ο απολογισμός των οφελημάτων από την επαγγελματική ενασχόληση με τον χορό, γέννησε ένα μεγάλο αίσθημα ευγνωμοσύνης για την όμορφη ζωή που χαρίζει ο χορός. Η ευγνωμοσύνη εξελίχθηκε σε μία έντονη επιθυμία για ανταπόδοση και από μια απλή ιδέα εξελίχθηκε σχετικά εύκολα σε δημιουργία.

Το κίνητρο του δημιουργού της ιστοσελίδας για να αφιερώνει τον χρόνο και τις γνώσεις του τόσα χρόνια, είναι μόνο η επιθυμία εθελοντικής προσφοράς. Μία ελάχιστη ανταπόδοση στον χορό που τόσα του χάρισε και η πεποίθηση ότι αυτή η προσπάθεια σιγά σιγά θα φέρει καρπούς και θα κάνει λίγο καλύτερα τα πράγματα στον χώρο των κοινωνικών χορών.

Μία μοναδική παράκληση για την στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας: Συστήσετε την στους φίλους σας.

Με τις πιο θερμές ευχαριστίες για την επίσκεψή στην ιστοσελίδα, ευχές για καλή πλοήγηση και ακόμα καλύτερη χορευτική συνέχεια.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθεί ότι:
Αυτουργοί για κάθε μας καλή προσπάθεια ή επιτυχία, είναι όλοι οι δάσκαλοί μας. Περισσότερο δε οι πρώτοι. Αυτοί που έφτιαξαν το καλούπι, τις βάσεις, για να υπάρξει η συνέχεια.

Η ιστoσελίδα "pro-dance", με εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις παροχές, προσπαθεί καθημερινά να προσφέρει χρήσιμα για τον χορό πράγματα, κάνοντας τον χορό προσιτό ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν χρήματα για να ασχοληθούν με τον χορό ή κάποιο πρόβλημα τους κρατάει μακριά από αυτόν.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.

Στείλτε μας e-mail, γράψτε μας, τις απορίες σας. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα και βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.