Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ-OΔΗΓΟΙ

Ο δεκάλογος για την πιο καλή αρχή.

1. Η εκπαίδευση, είτε είναι καλλιτεχνική, είτε επαγγελματική, είναι μια παροχή υπηρεσιών για την παροχή της οποίας πληρώνετε πολλά χρήματα. Απαιτήστε για σας την καλύτερη και την οικονομικότερη.

2. Οπως σε κάθε σας αγορά πληρώστε και αγοράστε ακριβώς αυτό που θέλετε. Μην προπληρώνετε για επιπλέον μαθήματα που δεν επιθυμείτε ή δεν προλαβαίνετε να κάνετε ή δεν σας χρειάζονται, αλλά σας τα επιβάλουν προβάλλοντάς τα σαν το "σύστημα", έναντι μικρής ή μεγάλης έκπτωσης.
Προπληρώστε το πολύ 2-3 μηνών ώρες μαθημάτων. Μην δεσμεύεστε με συμβόλαια για ώρες μαθημάτων που ίσως να μην κάνετε ποτέ, για οποιοδήποτε λόγο.

3. Εαν προκαταβάλετε χρήματα, βεβαιωθείτε ότι εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν παραχθούν οι υπηρεσίες (π.χ. επειδή αλλάξατε γνώμη και θέλετε να διακόψετε), θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω και εάν όχι ρωτήστε πόσα θα σας κρατήσουν.

4. Επιλέξετε σωστά τον χώρο, τις εγκαταστάσεις και τις παροχές. Ο χορός, σαν μάθημα, απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις (πάτωμα, κλιματισμό, φωτισμό).

5. Επιλέξτε σωστά και τον δάσκαλό σας. Θα πρέπει να είναι κάτοχος αναγνωρισμένου, από κάποιο φορέα, διπλώματος, να είναι ευχάριστος, ευγενικός και ικανός.

6. Κάντε κάθε φορά αυτό που σας φαίνεται πιο λογικό. Μην παρασυρθείτε πολύ γρήγορα σε αθλητικούς ή επαγγελματικούς στόχους, εάν δεν βεβαιωθείτε ότι:

1. Θέλετε πραγματικά να ζήσετε την εμπειρία.
2. Έχετε την δυνατότητα (ταλέντο, χρήματα).
3. Θα σας χρησιμεύσει μελλοντικά.
4. Δεν θα το μετανιώσετε αργότερα ή θα το εγκαταλείψετε, χωρίς να έχετε πετύχει τον στόχο σας.

Μπορεί να γίνει κάποιος πολύ καλός χορευτής ξοδεύοντας λίγα χρήματα, λίγο χρόνο και πολύ με πολύ πιο χαλαρό και ευχάριστο ρυθμό. Μην παρασυρθείτε πολύ γρήγορα σε προετοιμασίες χορογραφιών για συμμετοχή σε διαγωνισμούς Αθλητικού χορού. Πρώτα νιώστε ότι σιγά σιγά έχετε γίνει καλός χορευτής, στην συνέχεια διαλέξτε αυτό που μπορείτε και που σας ταιριάζει και δοκιμάστε. Σίγουρα είναι μια πρόκληση και μια πολύ καλή εμπειρία για κάθε μαθητή χορού. Ο αθλητικός χορός είναι κάτι σαν τους αγώνες αυτοκινήτου (φόρμουλα κλπ): το επίπεδο του χορού έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ και στην χώρα μας, όμως κανείς οδηγός δεν συμμετέχει σε αγώνες αυτοκινήτου χωρίς να είναι πάρα πολύ καλός και πολύ έμπειρος οδηγός.

7. Ρωτήστε εάν η σχολή είναι αναγνωρισμένη και αν υπάγεται σε κανονισμούς κάποιου αναγνωρισμένου φορέα. Μην αρκεστείτε στο σύστημα κάποια φίρμας franchise, ιδιαίτερα αν έχετε επαγγελματικούς στόχους. (Οι αλυσίδες σχολών δεν είναι φορείς πού δίνουν διπλώματα ή άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, αλλά θα έπρεπε να ανήκουν σε κάποιον φορέα για να ελέγχονται. Δεοντολογικά, δεν είναι σωστό ο εκπαιδευτής, ο εξεταστής, και ο υπογράφων το δίπλωμα σας να είναι ο ίδιος, ή ίδια σχολή, ή η ίδια αλυσίδα σχολών).

8. Ρωτήστε και ζητήστε να δείτε, εάν είναι δυνατόν, άδειες λειτουργίας, άδειες εξασκήσεως επαγγέλματος και τα διπλώματα, των δασκάλων ή της σχολής, καθώς και από ποιον φορέα έχουν δοθεί.

9. Ρωτήστε πώς και από πιο φορέα θα μπορούσατε να αποκτήσετε και εσείς δίπλωμα μέσω της σχολής αυτής, αλλά και εάν το δίπλωμα αυτό θα είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

10. Ζητάτε και παίρνεται πάντα απόδειξη. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να λειτουργούν σωστά τα πράγματα: οι σχέσεις σας με την σχολή, οι σχέσεις σας με τους δασκάλους, αλλά και ώστε να έχετε καλύτερο και επαγγελματία δάσκαλο.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.