Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ-OΔΗΓΟΙ

Εσείς μάθετε χορό σήμερα!

• Μάθετε σωστές όμορφες χορευτικές κινήσεις πάνω στην μουσική, χορέψτε!!!
• Μάθετε σωστές χορευτικές κινήσεις, όχι βαρετά πολύπλοκα βήματα, σχήματα στον χώρο, σαν περπατητή γυμναστική ή πολεμική τέχνη με μουσική.
• Μάθετε πώς θα χορεύετε στον ρυθμό με άνεση και στυλ, εντυπωσιάζοντας, χωρίς υπερβολές, και προσφέροντας ευχαρίστηση στον παρτενέρ σας στην πίστα.

Γνωρίζουμε ότι πάντα στην αρχή μαθαίνοντας κάτι νέο, και πολύ περισσότερο χορό, ίσως δεν νιώθετε πολύ άνετα, ίσως είσαστε λίγο μουδιασμένοι, λίγο ντροπαλοί, ίσως και φοβισμένοι, γιατί νομίζετε ότι δεν θα τα καταφέρετε καλά και θα γελοιοποιηθείτε.

Μην διστάζετε. Επιλέξτε την σχολή χορού και τον δάσκαλο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη και που θα προσπαθεί να σας κάνει να νιώθετε πάντα άνετα και ευχάριστα.

Αν οι δάσκαλοι είναι έμπειροι και υπομονετικοί, θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στον στόχο σας, να χορεύετε όμορφα κλέβοντας την παράσταση και κάνοντας καινούργιους φίλους που θα σας θαυμάζουν.

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ο χορός είναι δώρο των θεών προς τον άνθρωπο.

Αφοσιωμένοι πιστά στην ιδέα ότι ο Κοινωνικός χορός ομορφαίνει την ζωή όλων μας και μας κάνει καλύτερους, αγωνιζόμαστε συνεχώς για την διάδοσή του.

Η ιστoσελίδα "pro-dance", με εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις παροχές, προσπαθεί καθημερινά να προσφέρει χρήσιμα για τον χορό πράγματα, κάνοντας τον χορό προσιτό ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν χρήματα για να ασχοληθούν με τον χορό ή κάποιο πρόβλημα τους κρατάει μακριά από αυτόν.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.