Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ-OΔΗΓΟΙ

Τι πρέπει να νιώθετε ότι σας προσφέρει μια ώρα μαθήματος χορού;

1. Χορεύω:
Νιώθω ελευθερία, εκφράζω τα συναισθήματα μου, ασκούμαι, δημιουργώ, ασχολούμαι με το πιο πολυσύνθετο είδος τέχνης, τον χορό.

2. Περνάω καλά:
Ξεφεύγω από την καθημερινότητα και το άγχος, ξεχνάω τα προβλήματα, διασκεδάζω και φεύγω πάντα ανανεωμένη-νος.

3. Μαθαίνω:
Κάτι νέο κάθε φορά, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μου με νέα και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που με κάνουν να νιώθω πολύ όμορφα και τονίζουν την αυτοπεποίθηση μου.

Το πιστεύω μας είναι ότι σε κάθε ώρα μαθήματος πάντα θα πρέπει να σας συμβαίνουν και τα τρία στην ίδια ακριβώς αναλογία (εκτός και εάν έχετε βάλει στόχους επαγγελματικούς ή αθλητικούς).

Εάν η αναλογία είναι διαφορετική:

Ή θα κουραστείτε, ή δεν θα έχετε ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Σε αυτήν την περίπτωση μάλλον θα χρειαστεί να αλλάξετε σχολή χορού ή δάσκαλο.

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ο χορός είναι δώρο των θεών προς τον άνθρωπο.

Αφοσιωμένοι πιστά στην ιδέα ότι ο Κοινωνικός χορός ομορφαίνει την ζωή όλων μας και μας κάνει καλύτερους, αγωνιζόμαστε συνεχώς για την διάδοσή του.

Η ιστoσελίδα "pro-dance", με εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις παροχές, προσπαθεί καθημερινά να προσφέρει χρήσιμα για τον χορό πράγματα, κάνοντας τον χορό προσιτό ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν χρήματα για να ασχοληθούν με τον χορό ή κάποιο πρόβλημα τους κρατάει μακριά από αυτόν.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.