Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ-OΔΗΓΟΙ

Ο χορός είναι μαγεία...αλλά προσοχή στους μάγους!

Μάγοι υπάρχουν πολλοί και είναι μάγοι του χορού, αφού έτσι δηλώνουν.

Το πιο κοινό χαρακτηριστικό των μάγων, είναι οι...τιμές.
Θα τις μάθετε μόνο από κοντά και μόνο αφού οι μάγοι μάθουν...πόσα μπορείτε να ξοδέψετε για να μάθετε χορό. Εάν μπορείτε να ξοδέψετε πολλά, θα σας πουν με την πρώτη ματιά ότι διαθέτετε τεράστιο ταλέντο και μεγάλες χορευτικές ικανότητες. Έτσι θα είναι μεγάλο κρίμα να μην αρχίσετε άμεσα προπληρώνοντας άπειρες δόσεις και υπογράφοντας ισόβια συμβόλαια, επαγγελματικά προγράμματα silver, gold κλπ...για να αξιοποιήσετε το ταλέντο σας!

Όταν δεν σας λένε τις τιμές από το τηλέφωνο ή δεν τις βλέπετε γραμμένες σε διαφημιστικό έντυπο, πίνακα μέσα στον χώρο ή στην ιστοσελίδα, τότε προσοχή! Μπορεί να ακολουθεί μαγεία!

Προσέξτε και την έκπτωση(;)που σίγουρα θα σας προσφέρουν για να υπογράψετε το νέο σας...ισόβιο επαγγελματικό αδαμάντινο πρόγραμμα, αλλά και πόσες υποχρεωτικές ώρες, που ίσως δεν...προλάβετε να κάνετε ποτέ, θα προ-πληρώνετε με αυτό.

Φυσικά, ρωτήστε εάν...το μετανιώσετε ή για κάποιο λόγο δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να συνεχίσετε, τι θα γίνει και εάν θα σας επιστραφούν χρήματα για τα μαθήματα που έχετε προπληρώσει, αλλά δεν θα γίνουν ποτέ.

Ο χορός είναι μαγεία. Χαρείτε τον με σιγουριά και ερευνήστε προσεκτικά!!!

Βρείτε αυτό που εσείς θέλετε, αυτό που εσείς μπορείτε και που σας ταιριάζει.
Επιλέξτε αυτό που τελικά αξίζει σε εσάς και στα χρήματά σας και απολαύστε τον χορό.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μάθητης -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.