Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Η οργάνωση και η προετοιμασία του πάρτι.

Διοργανώσετε ένα τέλειο πάρτι, μαζί με τους φίλους σας.
Τα πάρτι αποτελούν, ξεχωριστό τρόπο διασκέδασης και εορτασμού.
Μερικές σωστές συμβουλές, για να δημιουργήσετε ένα αξέχαστο πάρτι.

Αρχικά ορίστε τη ημέρα και την ώρα, που θα διοργανώσετε το πάρτι σας. Προτιμήστε μια μέρα, πριν από μια αργία, ώστε να έχετε ελευθερία χρόνου και άνεση στην προετοιμασία και το συμμάζεμα. Αυτό σίγουρα θα βολέψει και τους καλεσμένους σας. Ιδανική ώρα έναρξης είναι στις 22:00, αφού έχουν τελειώσει οι περισσότεροι τις δουλειές τους και μένει χρόνος για τους καλεσμένους σας, να πάνε σπίτι τους και να ετοιμαστούν για αυτό το γεγονός.

Ιδανική επιλογή για το πάρτι σας, οι εξωτερικοί χώροι βεράντα , κήπος του σπιτιού σας. ακόμα και η ταράτσα της πολυκατοικίας σας, για να κάνετε το πάρτι σας. Διαμορφώστε το χώρο σας, όπως θα σας βολέψει καλύτερα. Στη συνέχεια δώστε ξεχωριστή ατμόσφαιρα στη νύχτα σας. Διακοσμήσετε απλά και οικονομικά, το χώρο. Τοποθετήστε διάφορα καλλωπιστικά φυτά., δαυλούς, φαναράκια και μπαλόνια.. Έτσι θα έχετε φτιάξει τέλεια ατμόσφαιρα, για ένα όμορφο καλοκαιρινό πάρτι.

Στα πάρτι σερβίρουν μπουφέ με καναπεδάκια και διάφορες ποικιλίες με ορεκτικά. Εκτός από την εύκολη λύση του κέτερινγκ, σας προτείνω να πειραματιστείτε λίγο μόνοι σας. Φτιάξτε ξεχωριστές πιατέλες με ποικιλίες τυριών, αλλαντικών, μικρά γλυκάκια αλλά και φρούτα. Υπολογίστε περίπου 7-8 μπουκίτσες ανά καλεσμένο.

Το μπαρ σας θα πρέπει να περιέχει τα απολύτως απαραίτητα και εδώ θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή. Κάντε ένα σχέδιο με κάποια κλασικά κοκτέιλ, που πιθανόν να φτιάξετε στο πάρτι σας. Βιβλία με συνταγές, είναι ένα καλός τρόπος για να πάρετε μερικές ιδέες. Εκεί θα βρείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε για τα κοκτέιλ σας, αλλά και πως θα τα φτιάξετε. Έτσι θα μπορέσετε να υπολογίσετε καλά την κάβα σας, για την παρασκευή των ποτών και των κοκτέιλ σας. Να θυμάστε περίπου ότι με ένα μπουκάλι ποτό ενός λίτρου, μπορείτε να παρασκευάσετε περίπου 20 κοκτέιλ. Και ένα μπουκάλι σκέτου ποτού γύρω στις 12 μερίδες.

Πέρα από την κάβα, θα χρειαστείτε και τον απαραίτητο εξοπλισμό για το μπαρ σας. Φροντίστε να έχετε στη διάθεση σας αρκετό αριθμό ποτηριών, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι σας οι καλεσμένοι. Υπολογίστε, ότι θα χρειαστείτε τρία με τέσσερα ποτήρια για κάθε καλεσμένο. Αν πάλι βαριέστε να πλύνετε ποτήρια, επιλέξτε τη λύση των πλαστικών ποτηριών.

Μη ξεχάσετε επίσης ...
Να προμηθευτείτε αρκετό πάγο. Υπολογίστε ένα με δύο κιλά πάγο, για κάθε καλεσμένο. Να φροντίσετε τα ποτήρια, οι χυμοί, τα αναψυκτικά αλλά και τα ποτά σας να είναι τουλάχιστον δροσερά ή παγωμένα, αρκετή ώρα πριν την άφιξη των καλεσμένων σας και να διατηρούνται συνεχώς δροσερά.

Ζητήσετε από κάποιους φίλες ή φίλους σας, να σας βοηθήσει στο σερβίρισμα, την προετοιμασία, στις αγορές, το στήσιμο του πάρτι, στο μπαρ, στην μουσική στον φωτισμό αλλά και στο καθάρισμα. Φροντίστε να υπάρχει φωτογραφική μηχανή και βίντεο με τους φίλους που θα τα χειρίζονται σε όλη την διάρκεια του πάρτι.

Τέλος, επιλέξτε απαλή μουσική, σε χαμηλή ένταση, στην αρχή και στην διάρκεια της υποδοχής των καλεσμένων και του φαγητού, στην συνέχεια όσο μαζεύονται οι καλεσμένοι ανεβάζετε λίγο την ατμόσφαιρα με λίγο πιο ρυθμικά κομμάτια και λίγη παραπάνω ένταση.

Εδώ θα βρείτε οδηγίες για την επιλογή της μουσικής.