Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Κάντε εύκολα την δική σας χορευτική εκδήλωση.

Ένας πολύ σημαντικός τρόπος  να αυξήσουν οι σχολές χορού τα λιγοστά, σε σχέση με  τα  έξοδα έσοδα τους, είναι οι χορευτικές εκδηλώσεις. Σε πολλές περιπτώσεις  μία  εκδήλωση στο τέλος της χορευτικής περιόδου Ιούνιο- Ιούλιο, σώζει κυριολεκτικά  την χρονιά.

Τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και η λειτουργία των σχολών επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό. Πολλές σχολές χορού που έκαναν μία μεγάλη εκδήλωση κάθε χρόνο ή κάθε δύο χρόνια, δεν κάνουν καμία πια ή κάνουν πολύ σπάνια.

Οι λόγοι είναι διαφορετικοί κατά περίπτωση, αφού σε άλλες περιπτώσεις είναι  οι  λιγότεροι μαθητές στην διάρκεια της χρονιάς  και σε άλλες ότι η τελευταία τους εκδήλωση δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα και κατέληξε  σε μικρό οικονομικό όφελος ή ζημιά.

Μια εντυπωσιακή χορευτική εκδήλωση, είναι η καλύτερη διαφήμιση για μία σχολή χορού και μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την προσέλευση νέων μαθητών αλλά και την βελτίωση του χορευτικού επιπέδου των μαθητών.

Μία χορευτική εκδήλωση είναι μία λαμπερή απόδειξη ότι η σχολή χορού παράγει σημαντικό έργο, εκπαιδεύοντας χορευτές υψηλού επιπέδου και δεν θα έπρεπε να λείπει καμιά χρονιά από τις δραστηριότητες της.

Εάν είναι η πρώτη σας φορά ή έχετε καιρό να μπείτε σε αυτή την διαδικασία, ας δούμε μαζί βήμα- βήμα την πορεία από την αρχή μέχρι και την μεγαλύτερη βραδιά της χρονιάς στην σχολής σας.

Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για το θάρρος σας, αφού αυτό που θα ακολουθήσει είναι ένα μεγάλο ταξίδι προς το άγνωστο αν είναι η πρώτη σας φορά ή ένα δύσκολο ταξίδι που δεν σας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αν το έχετε ξανακάνει.

Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα ίσως το ταξίδι σας να είναι πιο ευχάριστο και όταν θα κάνετε τον τελικό απολογισμό στο τέλος του, να είστε όσο το δυνατόν πιο ικανοποιημένοι. Οι στόχοι να θυμάστε είναι πολλοί. Οι πιο σημαντικοί:

Να μην μπείτε μέσα οικονομικά.

Να σας αφήσει ένα καλό έσοδο.

Να φύγουν όλοι ευχαριστημένοι.

Να γίνει πιο γνωστή η σχολή σας.

Να σας φέρει καινούργιους μαθητές.

Να ανέβει το χορευτικό επίπεδο σας.

Όσο περισσότερους στόχους πετύχετε από αυτούς, πρέπει να είστε ευχαριστημένοι γιατί έχετε και ένα άλλο πολύ σημαντικό όφελος. Την εμπειρία που θα σας βοηθήσει στην συνέχεια, αλλά  και ικανότερους  μαθητές και δασκάλους.

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι να το αποφασίσετε. Να το οραματιστείτε, να πιστέψετε σε αυτό και στην συνέχεια να ενεργοποιηθείτε για την πραγματοποίησή του. Δεν υπάρχει καλύτερη ανταμοιβή από το να βλέπεις το όραμά σου να ζωντανεύει και να γίνεται πραγματικότητα.                      (δείτε εδώ την συνέχεια)

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.
Στείλτε μας e-mail, γράψτε μας, τις απορίες σας. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση. 
Μάθετε δωρεάν τα πάντα και βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.