Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Προετοιμασία γάμου και γαμήλιας χορογραφίας.

Για ζευγάρια που παντρεύονται, υπάρχουν ειδικά ευέλικτα προγράμματα και σε πολύ προσιτές τιμές για αυτήν την πολύ γεμάτη υποχρεώσεις περίοδο.

Για το ζευγάρι συνήθως προσφέρεται ένα πακέτο παροχών το οποίο περιλαμβάνει:

 1. Την γαμήλια χορογραφία.Η χορογραφία θα είναι διάρκειας περίπου δύο λεπτών, με μέγιστη διάρκεια τα τρία λεπτά. Ο χορός θα επιλεγεί από τον δάσκαλο και εσάς (με επίδειξη όλων των γαμήλιων χορών σε video), αφού γίνουν κάποια δοκιμαστικά μαθήματα για να αποφασίσετε ποιος χορός σας ταιριάζει και με ποιόν χορό θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον χρόνο που διαθέτετε.
 2. Στην συνέχεια, πάλι με την βοήθεια του δασκάλου σας, θα επιλέξετε το τραγούδι που σας αρέσει. Σχεδόν πάντα, υπάρχει η δυνατότητα για οποιαδήποτε επεξεργασία ήχου, ώστε να προσαρμοστεί η μουσική στις ανάγκες της περίστασης: διάρκεια, εισαγωγή, φινάλε, ταχύτητα, μίξεις κλπ.

  Η χορογραφία θα δημιουργείται σιγά-σιγά, σύμφωνα με τις ικανότητες και την πρόοδό σας και δεν θα είναι έτοιμη από πριν. Θα γίνονται αλλαγές εάν κάτι δεν σας αρέσει ή δεν φαίνεται αρκετά καλό και θα προσαρμοστεί στις ανάγκες του χώρου που θα χορέψετε, την πίστα της αίθουσας δηλαδή, αλλά και τα ρούχα που θα φοράτε ή το είδος του νυφικού.

  Ο συνήθης χρόνος που απαιτείται για να εκτελέσει το ζευγάρι μια όμορφη εντυπωσιακή χορογραφία με άνεση, είναι περίπου 20 ωριαία μαθήματα, τα οποία είναι καλό να γίνονται, περίπου δύο ή τρία την εβδομάδα. Σε αυτά φυσικά για να υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα, θα πρέπει να προστεθεί και αρκετός χρόνος εξάσκησης του ζευγαριού στο σπίτι. Φυσικά, ο βαθμός δυσκολίας της χορογραφίας και ο τεχνικός τρόπος εκτέλεσής της, θα είναι ανάλογος των χορευτικών ικανοτήτων-γνώσεων και του χρόνου εξάσκησης του ζευγαριού.

  Εάν το ζευγάρι έχει προηγούμενες γνώσεις χορού, ο χρόνος που θα χρειασθεί μειώνεται σημαντικά.

  2. Την μουσική επένδυση στην είσοδο στην αίθουσα, στην κοπή της τούρτας και την σαμπάνια και φυσικά την μουσική της χορογραφίας σας.

  3. Βιντεοσκόπηση στις πρόβες, για να βλέπετε μόνοι την πρόοδο σας και να βελτιώνετε το στυλ σας.

  4. Γενικές συμβουλές και καθοδήγηση, όσον αφορά την διαδικασία πριν και μετά τον χορό.

  5. Παράλληλα, υπάρχουν στην διάρκεια της εκμάθησης της χορογραφίας, συνήθως χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, μαθήματα ξένων κοινωνικών χορών, καθώς και των πιο δημοφιλών ελληνικών χορών, ώστε να μπορέσετε όλη την βραδιά να εντυπωσιάσετε το ίδιο καλά με τον πρώτο σας χορό, σε όλους τους χορούς, αλλά και να διασκεδάσετε κι εσείς με τους καλεσμένους σας.

  Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για όλα αυτά, μπορείτε απλά, με λίγα μαθήματα και πολύ λίγα χρήματα να έχετε την καλύτερη δυνατή παρουσία στον γαμήλιο χορό σας.

  Μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας και την δημιουργία μιας όμορφης παράδοσης στις χορογραφίες γάμου μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα και της δικής σας επιτυχίας, εφόσον καταβάλλετε αρκετή προσπάθεια οι ίδιοι, συνεργασθείτε με τον δάσκαλό σας και πάνω απο όλα ξεκινήσετε έγκαιρα την προσπάθεια σας.

Σας ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και θυμηθείτε: όσο πιο νωρίς αρχίσετε, τόσο πιο άνετα και όμορφα θα νιώθετε.

Εδώ θα δείτε πολλά video απο:

Γαμήλιες χορογραφίες όλων των χορών. Επιδείξεις απο εκθέσεις μελλονύμφων. Πρόβες χορογραφιών απο τα ζευγάρια λίγο πρίν τον γάμο και τον πρώτο τους χορό τους στη γαμήλια δεξίωση.

Εδώ θα δείτε φωτογραφίες των ζευγαριών απο την προετοιμασία και τις πρόβες.

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ο χορός είναι δώρο των θεών προς τον άνθρωπο.

Αφοσιωμένοι πιστά στην ιδέα ότι ο Κοινωνικός χορός ομορφαίνει την ζωή όλων μας και μας κάνει καλύτερους, αγωνιζόμαστε συνεχώς για την διάδοσή του.

Η ιστoσελίδα "pro-dance", με εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις παροχές, προσπαθεί καθημερινά να προσφέρει χρήσιμα για τον χορό πράγματα, κάνοντας τον χορό προσιτό ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν χρήματα για να ασχοληθούν με τον χορό ή κάποιο πρόβλημα τους κρατάει μακριά από αυτόν.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.