Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Κάντε την εκπληξή σας, εντυπωσιάστε.

Ξαφνιάστε τους φίλους σας ευχάριστα. Εντυπωσιάστε τους.

Μια χορευτική παρουσίαση στο party σας, γιατί όχι και σε κάποιο party των φίλων σας, σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους και θα κάνει την βραδιά ξεχωριστή.

Μια όμορφη χορογραφία Oriental συνοδευόμενη από την εντυπωσιακή στολή και την υπέροχη ανατολίτικη μουσική, θα κάνει την ατμόσφαιρα του party σας εκπληκτική.

Επίσης, μια εντυπωσιακή επίδειξη από ένα ή δύο ζευγάρία ή μια ομάδα χορευτών σε ένα όμορφο latin κομμάτι ή ένα αισθησιακό Tangο, θα ανεβάσει κατακόρυφα το κέφι και την διάθεση των καλεσμένων σας για χορό.

Η έκπληξη των καλεσμένων σας θα είναι πολύ μεγαλύτερη εάν στη επίδειξη αυτή χορεύετε κι εσείς, με τον παρτενέρ σας ή τα παιδιά σας.

Μην διστάζετε, βρείτε αυτό που ταιριάζει στην βραδιά σας, στο χαρακτήρα σας και στην εκδήλωση σας.

Θα διαλέξετε τον χορό, τον τρόπο και τη μουσική, όλα σε μία τιμή που θα σας ικανοποιεί.

Eάν σκεφτείτε και την δική σας χορευτική συμμετοχή στην έκπληξη, θα πρέπει νά έλθετε σε επαφή και να αρχίσετε αρκετά νωρίτερα, ώστε να μάθετε όσα χρειαστούν εύκολα και χωρίς άγχος.

Καλή σας επιτυχία!

H ιστοσελίδα Pro-dance δεν έχει καμία σχέση με κανένα κατάστημα πώλησης ειδών ή παροχής υπηρεσιών χορού. Δεν πουλάει κανένα είδος χορού. Γενικά δεν πουλάει, ούτε διαφημίζει τίποτα. Επίσης δεν σας προτείνει να αγοράσετε κανένα είδος ή υπηρεσία χορού, αντίθετα σας συμβουλεύει να κάνετε πολύ προσεκτική έρευνα αγοράς, πριν αγοράσετε ή πληρώσετε για κάποια υπηρεσία. Εδώ θα βρείτε τις διευθύνσεις όλων σχεδόν των καταστημάτων ειδών χορού και των σχολών χορού, για να επιλέξετε τι θα επισκεφθείτε. Προσοχή στις ηλεκτρονικές αγορές ρούχων και παπουτσιών, ιδιαίτερα από καταστήματα που είναι μόνο -e-shops χωρίς δυνατότητα επίσκεψης σε κατάστημα- έκθεση, για δοκιμή των προϊόντων από κοντά.Πληροφορίες: e-mail:  info@pro-dance.gr