Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Η επιτυχία μιας εκδήλωσης εξαρτάται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από την μουσική κάλυψη.

Η ποιότητα του ήχου, η ένταση της μουσικής και φυσικά οι επιλογές του ντίσκ τζόκεϊ σε όλη την διάρκεια και τις διάφορες φάσεις της βραδιάς, είναι πολύ καθοριστικοί παράγοντες για το τελικό αποτέλεσμα.

Παραβλέποντας, κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης, την σωστά μελετημένη επιλογή έμπειρων και συνεπών συνεργατών για την μουσική κάλυψη, δημιουργείται κίνδυνος να μην έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρ' όλο που θα έχετε ξοδέψει πολλά χρήματα για την οργάνωση της εκδήλωσή σας.

Η επιλογή της λίστας των τραγουδιών που θα ακουστούν σε κάθε φάση της εκδήλωσής σας, σε συνεργασία με τον απαραίτητα έμπειρο DJ, είναι εξίσου μία σημαντική ενέργεια που θα πρέπει να γίνει έγκαιρα και με ηρεμία.

Επιλέξτε επίσης, έπειτα από δοκιμή, τα μηχανήματα που θα σας εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ακούστε τα προσεκτικά τα τραγούδια στην ένταση που εσείς επιθυμείτε και εάν δεν σας ικανοποιεί η απόδοσή των μηχανημάτων βρείτε άλλους συνεργάτες.

Συζητήστε έγκαιρα με τον dj και επιλέξτε προσεκτικά την μουσική για την έναρξη και τις διάφορες άλλες φάσεις της εκδήλωσης. επιλέξτε όχι μόνο τα τραγούδια, αλλά και την ένταση της μουσικής.

Αφήστε τον dJ ελεύθερο κατά τη διάρκεια της βραδιάς. αφού έχετε κάνει εσείς τις μουσικές επιλογές μπορείτε να βασιστείτε στην εμπειρία του.

Με την πείρα του και τις δικές σας μουσικές προτιμήσεις, θα κάνει την βραδιά απλά ευχάριστη, όταν πρέπει και εκρηκτική την ώρα του χορού κρατώντας την πίστα πάντα γεμάτη χωρίς να ξεφύγει από τις μουσικές σας επιλογές. Μιά πληρέστατη μουσική συλλογή θα είναι στην διάθεσή σας.

Οι άπειρες επιλογές, η τέλεια γνώση κάθε είδους χορευτικής μουσικής και η πολύχρονη εμπειρία του DJ που θα επιλέξετε, θα σας κάνουν να νιώθετε απόλυτη σιγουριά για το αποτέλεσμα. Θα νιώθετε από τις πρώτες στιγμές ότι όλοι οι καλεσμένοι σας θα περάσουν μια τέλεια βραδιά χορεύοντας ασταμάτητα.

Η εκδήλωσή σας θα είναι μια φανταστική εμπειρία που θα περάσει καιρός για να την ξεχάσουν οι καλεσμένοι σας.
Μαζί με τον ντίσκ τζόκευ θα βρείτε την καλύτερη μουσική για κάθε στιγμή της εκδήλωσή σας.

Η εμπειρία του DJ θα είναι η εγγύηση για την επιτυχία της βραδιάς σας.

Πάντα με σκέψη επιλέξτε την οικονομικότερη λύση με το καλύτερο αποτέλεσμα για σας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας, πέστε μας τις απορίες σας. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.