Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Ταχύρυθμα θερινά τμήματα.

Σίγουρα δεν παίρνετε βαθμούς και δεν περιμένετε τα αποτελέσματα, για να δείτε αν και πού περάσατε ή πώς θα συνεχίσετε τον επόμενο χρόνο.

Αν όμως, κάνοντας απολογισμό για την πρόοδό σας στο χορό βλέπετε ότι κάτι λείπει, ή ότι κάτι δεν πήγε τόσο καλά, ίσως γιατί δεν νιώθετε ότι χορεύετε πιο όμορφα, ή ότι χορεύετε χειρότερα από πέρσι, ότι δεν εντυπωσιάζετε τους φίλους σας αρκετά με τον χορό σας εξ' αιτίας κάποιων ελλείψεων ή κάποιων πραγμάτων που έχετε ξεχάσει, μην απογοητεύεστε.

Υπάρχει τρόπος ώστε εύκολα, οικονομικά και γρήγορα, να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας και να επανέλθετε στην καλύτερή σας χορευτική φόρμα, αφού τους καλοκαιρινούς μήνες σχηματίζονται και λειτουργούν αρκετά ταχύρυθμα ομαδικά τμήματα για αυτούς που θέλουν να βελτιώσουν ή να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους.

Τα μαθήματα γίνονται σε μικρά γκρουπ.
Σε κάθε μάθημα συνήθως, γίνεται μια μικρή επανάληψη βασικών βημάτων και τεχνικής και στην συνέχεια εκπαίδευση σε μια μικρή σειρά από βήματα (ρουτίνες),στην οποία θα γίνεται εξάσκηση.

Σκοπός των μαθημάτων είναι μέσα σε λίγο χρόνο να καλυφθεί όσο γίνεται περισσότερη ύλη χορευτικών βημάτων και τεχνικής, ώστε ο χειμώνας να σας βρει όλους πανέτοιμους για τις χορευτικές σας εξορμήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail ή κάντε μας ένα τηλέφωνο, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.