Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

 τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!info@pro-dance.grΟμαδικά ανοιχτά μαθήματα χορού.

Τα ομαδικά μαθήματα, γενικά, διαρκούν 50 λεπτά.
Το κάθε τμήμα περιέχει έως 6 άτομα του ιδίου επιπέδου.
Tα πρώτα 10-15 λεπτά αντιστοιχούν σε χορευτική εξάσκηση για να ζεστάνουμε το σώμα μας. H χορευτική προθέρμανση είναι ταυτόχρονά επανάληψη και βελτίωση σε βήματα χορών που έχετε ήδη διδαχθεί.

Στην συνέχεια παρουσιάζονται αναλυτικά τα νέα βήματα, πρώτα χωρίς μουσική. Ακολουθεί εξάσκηση με μουσική και μικροδιορθώσεις, ενώ στο τέλος της ώρας πρέπει πάντα να υπάρχει δεκάλεπτη χορευτική επανάληψη.

Γενικά, σε κάθε ώρα ομαδικού μαθήματος, ανεξάρτητα από το είδος του χορού ή των χορών που διδάσκονται σε αυτό, πρέπει πάντα να υπάρχει χορευτική εξάσκηση με μουσική. επανάληψη δηλαδή σε βήματα ήδη γνωστά, αλλά και στο νέο υλικό.

Τα μαθήματα συμπληρώνονται με τεχνική χορού, βελτίωση της κίνησης των χεριών και της έκφρασης.

Σχεδόν όλα τα τμήματα συμμετέχουν στο τέλος της χρονιάς σε μια χορευτική επίδειξη με μια χορογραφία που αποτελείται ως επί το πλείστον από τα βήματα που έχει διδαχθεί το τμήμα όλο το προηγούμενο διάστημα .
Φυσικά και τα ομαδικά μαθήματα αξιοποιούνται περισσότερο όταν συνδυάζονται με αντίστοιχες συμμετοχές σε party και επιδείξεις.

Υπάρχουν ομαδικά τμήματα για όλα τα είδη χορού π.χ. Argentine tango, Salsa, Latin, Standards, Ballroom γενικά, Belly dance, Free style, Hip-hop, προετοιμασίας χορευτικών εξετάσεων, προετοιμασίας επαγγελματικών εξετάσεων, Λαϊκών χορών, Παραδοσιακών χορών, Κρητικών και Ποντιακών χορών, Flamenco κλπ.

Ομαδικά μαθήματα πραγματοποιούνται καθημερινά, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε τις μέρες και τις ώρες που σας βολεύουν.

Παρακολουθώντας ένα πρόγραμμα δύο ομαδικών μαθημάτων την εβδομάδα, σύντομα θα μπορείτε να διασκεδάζετε χορεύοντας οπουδήποτε, ενώ ταυτόχρονα γυμνάζεστε μαθαίνοντας τους χορούς που σας ενδιαφέρουν, συστηματικά και οικονομικά.

Τα ομαδικά μαθήματα, πέρα από τις χορευτικές γνώσεις, σας προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο κοινωνικοποίησης.

Στα ομαδικά μαθήματα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε τα βασικά χαρακτηριστικά όλων των χορών και παράλληλα εξοικειωθείτε χορευτικά μαζί με τους άλλους συμμετέχοντες, υπό την επίβλεψη του δασκάλου.
Όλα αυτά πρέπει να σας παρέχονται σε άνετες συνθήκες, για να μάθετε αυτό που σας αρέσει ευχάριστα, εύκολα γρήγορα και οικονομικά.

   Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ο χορός είναι δώρο των θεών προς τον άνθρωπο.


Αφοσιωμένοι πιστά στην ιδέα ότι ο Κοινωνικός χορός ομορφαίνει την ζωή όλων μας και μας κάνει καλύτερους, αγωνιζόμαστε συνεχώς για την διάδοσή του.
Η ιστoσελίδα "pro-dance", με εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις παροχές, προσπαθεί καθημερινά να προσφέρει χρήσιμα για τον χορό πράγματα, κάνοντας τον χορό προσιτό ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν χρήματα για να ασχοληθούν με τον χορό ή κάποιο πρόβλημα τους κρατάει μακριά από αυτόν.
Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε: 
E-mail: info@pro-dance.gr

Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.