Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Προετοιμασία αθλητικού χορού.

Τα ζευγάρια που θέλουν να χορέψουν και να διαγωνισθούν σε αγώνες Αθλητικού χορού πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη συμμετοχή τους.

Αυτό μπορεί να γίνει ταχύρυθμα σε ιδιωτικά μαθήματα ανά ένα ζευγάρι στις ατομικές του χορογραφίες, αλλά και σε κλειστά μικρά γκρουπ που θα αποτελείτε από ζευγάρια που θέλουν να συμμετάσχουν στον ίδιο ή σε διαφορετικό διαγωνισμό, για μικρότερο κόστος μαθημάτων.

Τα γκρουπ μπορεί να γίνουν μόνο από ζευγάρια, που έχουν την ίδια εμπειρία, τις ίδιες γνώσεις και τις ίδιες χορευτικές ικανότητες και χρειάζονται μόνο την προετοιμασία της χορογραφίας τους και την προπόνηση, για τη συμμετοχή τους σε αυτόν.

Τα ζευγάρια μπορεί να είναι μέχρι τρία, βασική προϋπόθεση για να γίνει κλειστό το γκρουπ, είναι να κάνουν την όλοι τις ίδιες χορογραφίες.

Ο φθηνότερος και πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να ασχοληθεί κάποιος με τον αθλητικό χορό στα πρώτα βήματα είναι αυτός. Με λίγα χρήματα αποκτάτε τις πρώτες εμπειρίες σαν ζευγάρι και αργότερα ρισκάροντας και με μεγαλύτερο κόστος, με περισσότερο χρόνο, πιο δύσκολες χορογραφίες, καλύτερη προετοιμασία, καλύτερα κουστούμια, πιο έμπειροι πιο άνετοι πιο ανταγωνιστικοί και με περισσότερες πιθανότητες διάκρισης.

Προσοχή:

Ο αθλητικός χορός και ο Επαγγελματικός χορός, αυτά τα είδη χορευτικής ενασχόλησης, ίσως να φαίνονται απλά και προσιτά σε όλους, αλλά δεν είναι.
Όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί με τον Αθλητικό και τον επαγγελματικό χορό θα πρέπει να έχει:

Καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση.

Στον αθλητικό χορό το πιστοποιητικό υγείας από γιατρό είναι απαραίτητο.
Πριν λοιπόν ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τον χορό και την τεχνική του (αθλητικός χορός, επαγγελματικός χορός), βεβαιωθείτε ότι η υγεία σας είναι σε καλή κατάσταση κάνοντας μια επίσκεψη σε κάποιο γιατρό, την οποία θα επαναλαμβάνετε όταν χρειάζεται (θα σας το πει αυτός κάθε πότε), και θα... είστε πανέτοιμος για να ασχοληθείτε με όλα τα είδη χορού και την τεχνική τους.
Στην αρχή της εκπαίδευσης του μαθητή, όσο μικρές απαιτήσεις ή στόχους και εάν αυτός έχει, η εκπαίδευση και η παρακολούθηση από δάσκαλο είναι απαραίτητη.
Το να μάθει ή να βελτιώσει κάποιος κάποια πράγματα μέσα από βιβλία ή βίντεο είναι εφικτό με την προϋπόθεση ότι αυτός που το κάνει, κατέχει ήδη κάποιες βασικές γνώσεις με τη βοήθεια δασκάλου.
Είναι πολύ σημαντικό όταν το κάνει αυτό να είναι ήδη χορευτής, έστω και μέτριος.

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ο χορός είναι δώρο των θεών προς τον άνθρωπο.

Αφοσιωμένοι πιστά στην ιδέα ότι ο Κοινωνικός χορός ομορφαίνει την ζωή όλων μας και μας κάνει καλύτερους, αγωνιζόμαστε συνεχώς για την διάδοσή του.

Η ιστoσελίδα "pro-dance", με εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις παροχές, προσπαθεί καθημερινά να προσφέρει χρήσιμα για τον χορό πράγματα, κάνοντας τον χορό προσιτό ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν χρήματα για να ασχοληθούν με τον χορό ή κάποιο πρόβλημα τους κρατάει μακριά από αυτόν.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.