Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Προετοιμασία εξετάσεων για απόκτηση πτυχίου δασκάλων χορού.

Παρέχεται η δυνατότητα σε υποψήφιους επαγγελματίες δασκάλους, να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη απόκτηση πτυχίων διδασκαλίας. Αυτό μπορεί να γίνει ταχύρυθμα σε ατομικά μαθήματα, αλλά και σε κλειστά μικρά γκρουπ υποψηφίων δασκάλων χορού για μικρότερο κόστος.

Τα γκρουπ μπορεί να γίνουν μόνο από άτομα που έχουν την ίδια εμπειρία, τις ίδιες γνώσεις και τις ίδιες χορευτικές ικανότητες και χρειάζονται μόνο την προετοιμασία για τις εξετάσεις.

Εάν τα άτομα δεν έχουν πολλές γνώσεις η εμπειρία τότε γίνονται αντίστοιχα ομαδικά γκρούπ και παρακολουθούν μαθήματα εξ' αρχής και σε όλη την ύλη Επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Η απόκτηση πτυχίων διδασκαλίας στο Αμερικάνικο σύστημα, American style μπορεί να γίνει μόνο μετά από σχετικές εξετάσεις στο Ε.Σ.Χ.Ε. ( Εθνικό Συμβούλιο Χορού Ελλάδος ). Τα πτυχία διδασκαλίας στο Διεθνές σύστημα, International style δίνονται επίσης μετά από εξετάσεις από το IDTA (International Dance Teachers Association).

Η προετοιμασία για αυτές τις εξετάσεις δηλαδή η εκμάθηση του βηματολογίου όλων των χορών, η τεχνική, και όσα θα χρειασθεί κάποιος για να επιτύχει στις εξετάσεις, αποτελεί ένα διαφορετικό είδος εκμάθησης των χορών, με επαγγελματικές απαιτήσεις. Αυτή είναι η επαγγελματική εκπαίδευση, δύσκολη, απαιτητική στις λεπτομέρειες αλλά συναρπαστική.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.