Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις! info@pro-dance.gr


Προετοιμασία εξετάσεων για
απόκτηση πτυχίου δασκάλων χορού.

Παρέχεται η δυνατότητα σε υποψήφιους επαγγελματίες δασκάλους, να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη απόκτηση πτυχίων διδασκαλίας. Αυτό μπορεί να γίνει ταχύρυθμα σε ατομικά μαθήματα, αλλά και σε κλειστά μικρά γκρουπ υποψηφίων δασκάλων χορού για μικρότερο κόστος.

Τα γκρουπ μπορεί να γίνουν μόνο από άτομα που έχουν την ίδια εμπειρία, τις ίδιες γνώσεις και τις ίδιες χορευτικές ικανότητες και χρειάζονται μόνο την προετοιμασία για τις εξετάσεις.

Εάν τα άτομα δεν έχουν πολλές γνώσεις η εμπειρία τότε γίνονται αντίστοιχα ομαδικά γκρούπ και παρακολουθούν μαθήματα εξ' αρχής και σε όλη την ύλη Επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Η απόκτηση πτυχίων διδασκαλίας στο Αμερικάνικο σύστημα, American style μπορεί να γίνει μόνο μετά από σχετικές εξετάσεις στο Ε.Σ.Χ.Ε. ( Εθνικό Συμβούλιο Χορού Ελλάδος ). Τα πτυχία διδασκαλίας στο Διεθνές σύστημα, International style δίνονται επίσης μετά από εξετάσεις από το IDTA (International Dance Teachers Association).

Η προετοιμασία για αυτές τις εξετάσεις δηλαδή η εκμάθηση του βηματολογίου όλων των χορών, η τεχνική, και όσα θα χρειασθεί κάποιος για να επιτύχει στις εξετάσεις, αποτελεί ένα διαφορετικό είδος εκμάθησης των χορών, με επαγγελματικές απαιτήσεις. Αυτή είναι η επαγγελματική εκπαίδευση, δύσκολη, απαιτητική στις λεπτομέρειες αλλά συναρπαστική.


Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ο χορός είναι δώρο των θεών προς τον άνθρωπο.

Αφοσιωμένοι πιστά στην ιδέα ότι ο Κοινωνικός χορός ομορφαίνει την ζωή όλων μας και μας κάνει καλύτερους, αγωνιζόμαστε συνεχώς για την διάδοσή του.

Η ιστoσελίδα "pro-dance", με εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις παροχές, προσπαθεί καθημερινά να προσφέρει χρήσιμα για τον χορό πράγματα, κάνοντας τον χορό προσιτό ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν χρήματα για να ασχοληθούν με τον χορό ή κάποιο πρόβλημα τους κρατάει μακριά από αυτόν.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.