Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Ιδιωτικά μαθήματα σε κλειστά γκρούπ 3-4 ατόμων.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή με τους φίλους σας, τους συναδέλφους ακόμα και με την παρέα που βρεθήκατε χθές ή θα βρεθείτε σήμερα, να σχηματίσετε το δικό σας κλειστό γκρούπ.

Εάν κουβεντιάζοντας με την παρέα σας βρήκατε οτι έχετε  κοινό ενδιαφέρον, την αγάπη σας για το χορό. Μην διστάσετε εάν οι ώρες του ελεύθερου σας χρόνου ταιριάζουν, αρχίστε μαθήματα αμέσως.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα σε κλειστά γκρουπ διαρκούν, γενικά, 50-60 λεπτά.
Τα μαθήματα αυτά θα πρέπει να γίνονται σε άνετες και ευχάριστες συνθήκες σε ένα ζεστό χώρο, τέλειο πάτωμα και σύγχρονο εξοπλισμό.

Στα κλειστά γκρουπ είστε εσείς με τον δάσκαλό σας, με μοναδική εξαίρεση τις στιγμές που πρέπει να σας δείξει πώς είναι κάποιο βήμα με κάποιον άλλο παρτενέρ. Ο δάσκαλος ασχολείται και φροντίζει ώστε όλο το γκρουπ, να έχει την ίδια φροντίδα, και να σας διδάσκει τα βήματα-φιγούρες στους χορούς που εσείς από κοινού έχετε επιλέξει, με βάση πάντα τις ανάγκες όλων σας, αλλά και τις ιδιαιτερότητες του κάθε χορού.

Φυσικά, σε αυτό το γκρουπ δεν θα συμμετέχει ποτέ κάποιο άτομο εκτός του γκρουπ, παρά μόνο μετά από δική σας επιθυμία, είτε εκτάκτως, για μια φορά, είτε γιατί θέλετε να μεγαλώσει το γκρουπ σας, με την προσθήκη φίλων σας.

Ιδιαίτερα ομαδικά μαθήματα μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε μέρα και ώρα σας βολεύει μέσα στην εβδομάδα.
Θα βρείτε ανάλογα με το πρόγραμμά σας τις ώρες που βολεύουν καλύτερα όλο το γκρουπ.

Μπορείτε να έχετε πάντα τις ίδιες τακτικές ώρες ή να αλλάζετε συχνά τις ώρες των μαθημάτων σας, όταν αυτό είναι απαραίτητο.
Τα μαθήματα ακυρώνονται μόνο πριν το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας.

Εάν δεν έχετε επαγγελματικούς ή άλλου είδους στόχους (γάμος κλπ), δύο ώρες μάθημα την εβδομάδα είναι ο ιδανικός αριθμός μαθημάτων για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τα ιδιωτικά μαθήματα σε γκρουπ έχουν ως κύριο σκοπό να καλύψουν τις χορευτικές επιλογές όλων των μελών του γκρουπ και σύντομα να χορεύετε όλοι με άνεση τους χορούς της αρεσκείας σας, μαζί με τους παρτενέρ σας στο γκρουπ, αλλά και με οποιονδήποτε παρτενέρ.

Φυσικά, η συμμετοχή σας στα party σε συνδυασμό με τα τακτικά μαθήματα και την εξάσκηση θα φέρουν πιο σύντομα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εάν όλα τα μέλη του γκρουπ διαθέτουν τον απαιτούμενο ελεύθερο χρόνο για εξάσκηση, γρήγορα οι επιδόσεις σας θα είναι θεαματικές και θα γεμίσετε αυτοπεποίθηση.

Το ιδιωτικό μάθημα σε κλειστό γκρουπ είναι σίγουρα πολύ αποτελεσματικό και η σχέση κόστους και εγγυημένου αποτελέσματος το κάνει να είναι η καλύτερη επιλογή για τα χρήματά σας.

Στο ιδιωτικό μάθημα σε γκρουπ το κόστος μοιράζεται και είναι πολύ μικρό. Αυτό το κάνει ιδιαίτερα οικονομικό και αποτελεσματικότατο μαζί με την εξάσκηση που μπορείτε να κάνετε όλοι μαζί.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας e-mail, γράψτε μας, τις απορίες σας. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα και βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.