Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

"This is for everyone". Είναι για όλους

"This is for everyone". Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Tim Berners-Lee ως τιμώμενο πρόσωπο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Ο Βρετανός επιστήμονας θεωρείτε ο δημιουργός του θαυμαστού κόσμου του διαδικτύου (World Wide Web), αφού το 1991 στις 6 Αυγούστου ανάρτησε στις Ελβετικές Άλπεις την πρώτη ιστοσελίδα του κόσμου. Η πιο παλιά ιστοσελίδα θα ήταν σήμερα 27 ετών.

Η ιστοσελίδα Pro-dance δημιουργήθηκε και αναρτήθηκε και αυτή στις 6 Αυγούστου. Το 2010 ξεκίνησε και σήμερα 2018 κλείνει τα οκτώ της χρόνια.

Οκτώ χρόνια στα 27 του παγκόσμιου ιστού δεν είναι ούτε λίγα ούτε πολλά, αφού πριν αυτή την ιστοσελίδα είχε προηγηθεί επί επτά χρόνια μία άλλη από το 2004. Αρκετά βοηθητική για τους νεοεισερχόμενους στον χορό, αλλά αυτή είχε και εμπορικό σκοπό, αφού ήταν η ιστοσελίδα της σχολής χορού "alltime dancers", μέχρι το 2010.

Στα οκτώ χρόνια αυτά στην ιστοσελίδα μπήκαν 1.262.987 άτομα. Από την Ελλάδα και την Κύπρο 1.200.406 άτομα. Από τον υπόλοιπο κόσμο 62.581 άτομα.

Ο αριθμός αντιπροσωπεύει το 10% περίπου των κατοίκων της Ελλάδας και της Κύπρου. Είναι πολύ ευχάριστο ότι το 10% των Ελλήνων ασχολείται ή ασχολήθηκε κάποια στιγμή με τον χορό.

Αυτό το ποσοστό αφορά μόνο αυτούς που ασχολούνται με το Ίντερνετ. Εάν αναλογισθούμε ότι δεν είναι ακόμα και τόσο μεγάλο το ποσοστό αυτών που ασχολούνται με το διαδίκτυο, τότε το ποσοστό αυτών που ασχολούνται με τον χορό είναι πολύ μεγαλύτερο από το ένα στους δέκα κατοίκους τη χώρα μας. Πολύ πολύ μεγαλύτερο εάν αφαιρέσουμε τα μωρά και τους πολύ ηλικιωμένους.


Αυτοί οι αριθμοί μας δίνουν πολύ μεγάλη χαρά, αφού δείχνουν ότι παρά την κρίση και όλες τις δυσκολίες οι Έλληνες αγαπούν τον χορό. Μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση δίνει η σκέψη, ότι η ιστοσελίδα Pro-dance ίσως να συνέβαλε λίγο ή πολύ, εσείς θα το κρίνετε στο να ασχοληθεί ο κόσμος με τον χορό.

Η σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με νέους επισκέπτες που ασχολούνται ή σκοπεύουν να ασχοληθούν με τον χορό, η γνώμη τους και τα καλά τους λόγια, είναι η καλύτερη ανταμοιβή της Pro-dance.

Οι περισσότεροι επισκέπτες ήταν από την Αθήνα 807.860. Από την Θεσσαλονίκη 127.821 και από την Πάτρα 13848. Για την Κύπρο πρώτη σε επισκέψεις ήταν η Λευκωσία με 22.071. Δεν είναι λίγοι οι επισκέπτες από το εξωτερικό, Έλληνες και αυτοί, αφού η ιστοσελίδα είναι μόνο στα Ελληνικά. Από την Μόσχα 2800, από το Λονδίνο 2500 και από το Μόναχο 1800.

Κάποιοι επισκέπτες είναι φανατικοί αφού 15000 επισκέπτες την έχουν επισκεφθεί πάνω από 50 φορές, 2800 από αυτούς την έχουν επισκεφθεί πάνω από 200 φορές. Κάποιοι επισκέπτες μπαίνουν και ξεχνιούνται να βγουν, αφού στις 1.631.000 συνδέσεις πολλές, 15.136 διήρκεσαν πάνω από 30 λεπτά, 82.393 από 10 ως 30 λεπτά, 138.072 από 3 έως 10 λεπτά και 135.541 από 1 έως 3 λεπτά.

Πολλά μεγάλα "ευχαριστώ" δεν φθάνουν για να ανταποδώσουν αυτήν την προτίμηση σας. Είναι όμως τα μόνα που μπορούμε να σας προσφέρουμε μαζί με την υπόσχεση ότι πάντα θα είμαστε εδώ να σας προσφέρουμε με τις λίγες γνώσεις, όσες πληροφορίες θα χρειασθείτε στο ξεκίνημα ή στην πορεία σας στον χορό.

Είναι και θα είναι πάντα δωρεάν, πάντα χωρίς διαφημίσεις και θα είναι πάντα έτσι για όλους, ¨Οπως είπε και ο μεγάλος δημιουργός του www: "This is for everyone"!

Καλή χορευτική χρονιά σε όλους.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα. 
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.