Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Λίγα λόγια για ότι θα διαβάσετε.

Στις 31/10/2010 οι επισκέψιμες διευθύνσεις μέσα στην ιστοσελίδα (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο), ήταν περίπου 1000. Σήμερα 9ος 2017 οι επισκέψιμες διευθύνσεις είναι, περίπου 2700.

Οι περισσότερες από πρώτες χίλιες σελίδες, περιείχαν κείμενα με το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό για όλα τα είδη χορού. Στην συνέχεια η ιστοσελίδα εμπλουτιζόταν συνεχώς στο πέρασμα του χρόνου με νέα κείμενα. Αυτό συνεχίζεται τακτικά μέχρι και σήμερα.

Τα περισσότερα άρθρα, αφιερώματα κλπ, αφορούσαν επίκαιρα θέματα χορού. Κάποια από αυτά απαντούσαν σε διάφορες απορίες νέων ή παλαιών φίλων και επισκεπτών τις ιστοσελίδας.

Στα χρόνια που περνούν από την πρώτη καταχώρηση των άρθρων, μέχρι την ημέρα που θα τα διαβάζετε, ίσως κάποια πράγματα με την πάροδο του χρόνου να έχουν αλλάξει. Γι αυτό εάν κάτι σας παραξενεύει, καλό είναι να ανατρέξετε εδώ:

και να δείτε την ημερομηνία που το άρθρο καταχωρήθηκε.

Επίσης θα βρείτε όλα τα άρθρα που έχουν καταχωρηθεί από το 2011 μέχρι και σήμερα.

Με ένα κλικ στην παραπομπή θα βρεθείτε στην σελίδα του και στο τμήμα που βρίσκεται το άρθρο. Στο τμήμα της ιστοσελίδας φυσικά θα έχετε την δυνατότητα να δείτε όλα τα σχετικά με αυτό το κείμενο άρθρα.

Στα "Ευρετήρια" είναι πολύ εύκολο να βρείτε ότι σας ενδιαφέρει σε όλα τα τμήματα της ιστοσελίδας.

Στο καλωσόρισμα της ιστοσελίδας σας ζητούμε εάν κάτι από το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) σας ενοχλεί, με ένα mail θα γινόταν άμεσα η σχετική διόρθωση.

Με χαρά και υπερηφάνεια είδαμε ότι στα σχεδόν επτά χρόνια της ιστοσελίδας, με κοντά στα δύο εκατομμύρια επισκέπτες με περίπου τέσσερα εκατομμύρια επισκέψεις, στα πολλές χιλιάδες mail που έλαβε η ιστοσελίδα, δεν υπήρξε κανένα παράπονο, κανένα αρνητικό σχόλιο επισκέπτη.

Τα μηνύματά σας, από την Ελλάδα την Κύπρο και όλο τον κόσμο, από σταθερούς υπολογιστές, Lab tops, tablets ή κινητά, όλα αφορούσαν διάφορα αιτήματα και απορίες και όλα απαντήθηκαν. Πολλά από αυτά είχαν θερμά καλά λόγια για την Ιστοσελίδα. Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτά.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους επισκέπτες. Σας ευχόμαστε να μην πάψετε ποτέ να ασχολείσθε με τον χορό και πάντα να ομορφαίνετε την ζωή σας χορεύοντας.

Εδώ θα βρίσκετε πάντα εύκολα και με λίγα κλικ, ότι σας ενδιαφέρει για τον χορό. Τα πάντα δωρεάν! Η εθελοντική προσφορά σε προσωπικό επίπεδο δεν πρέπει να περιμένει ποτέ υλικά ανταλλάγματα. Είναι τόσα πολλά τα ωφελήματα που λαμβάνεις από τον χορό, που καμιά εθελοντική προσφορά όσα χρόνια και να κρατήσει δεν τα καλύπτει.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.