Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

To φαινόμενο "dancing with the stars". Η ιστορία.

Σαν ιδέα ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν το 1992 από μία Αυστραλιανή ταινία «Strictly Ballroom», που στην Ελλάδα πέρασε εντελώς απαρατήρητη και γενικά δεν είχε και τόσο μεγάλη επιτυχία. Πολλά χρόνια μετά, το 2004 το BBC γεμίζει τα Σαββατόβραδα με μια τηλεοπτική εκπομπή το Strictly Come Dancing, κάτι σαν Talent show σε πολλές συνέχειες, με ζευγάρια να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την πρώτη θέση.

Η επιτυχία έφερε και την συνέχεια, με άλλη ονομασία, την γνωστή μας "dancing with the stars", χωρίς τίποτα να δείχνει ότι θα ακολουθούσε μια τρομερή Παγκόσμια επιτυχία όπως αυτήν του reality "Big-brother". Στης ΗΠΑ το "dancing with the stars", ξεκίνησε χαλαρά το καλοκαίρι του 2005, εποχή που όλος ο κόσμος έλειπε σε διακοπές.

Το κανάλι ABC ήλπιζε ότι συνδυασμός διασημοτήτων και χορού, θα κράταγε το ενδιαφέρον σε κάποιες εκπομπές, από την σειρά που κράτησε αρκετές εβδομάδες. Τελικά η τηλεθέαση του "dancing with the stars" ήταν πολύ μεγάλη. Φυσικά ακολούθησαν τα "dancing with the stars Νο2"και "dancing with the stars Νο3 και τώρα το No 4", όλα με μεγάλη τηλεθέαση και με την συμμετοχή πολλών διασημοτήτων και πολλών επίσης πρωταθλητών χορού. Το «dancing with the stars" κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια το τηλεοπτικό κοινό σε σαράντα δύο χώρες, έχοντας μεγάλη επιτυχία στις μισές τουλάχιστον από αυτές.

Το «dancing with the stars" έχει απολαύσει το τηλεοπτικό κοινό στις:

Αλβανία, Αργεντινή, Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Βουλγαρία, Χιλή, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ινδία, Ινδονησία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Κορέα, Λετονία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πακιστάν, Περού, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία, Νότιος Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Τουρκία, Ουκρανία, ΗΠΑ, Βιετνάμ και φυσικά...στην Ελλάδα, που παρά την οικονομική κρίση κατάφερε με πολλή μεγάλη τηλεθέαση, να παρουσιάσει τρία μέχρι στιγμής «dancing with the stars" και ετοιμάζεται παρά τις περικοπές παντού, να παρουσιάσει τον Οκτώβριο του 2013, το δικό μας «dancing with the stars Νο4".

Πολύ σημαντικό ρόλο στη κατάταξη, εκτός από την γνώμη της επιτροπής και τα διάφορα σχόλια που έκαναν τα μέλη της σε συνεργασία με την παρουσιάτρια, έπαιξε το κοινό που ψηφίζε κάθε εβδομάδα πιο από τα ζευγάρια θα μείνει ή θα φύγει.

Το πόσο διάσημος είναι για το κοινό σαν αστέρας ή το πόσο δημοφιλής τηλεοπτικά γίνεται από τις ατάκες που λέει στη διαδικασία, παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο, στο ποιο ζευγάρι θα αντέξει μέχρι το τέλος για να κερδίσει. Πολύ πιο σημαντικό ρόλο από το κριτήριο του χορού. Δηλαδή τον τρόπο που χόρεψε ή από το ποιος είναι ο επαγγελματίας χορευτής που χορεύει με την διασημότητα, από τις προσωπικές του αγωνιστικές επιτυχίες ή την δική του χορευτική παρουσία και λάμψη. Αυτά τουλάχιστον συνέβαιναν συχνά στα τρία πρώτα «dancing with the stars".

Το παρήγορο είναι ότι αποδείχθηκε ότι δεν είναι απαραίτητο να πουλάει τηλεοπτικά μόνο ότι έχει κουτσομπολιό, δράμα, αίμα και σεξ. Επί τέλους αποδείχθηκε ότι μπορεί να πουλάει και ότι κάνει τον κόσμο να περνάει καλά και να διασκεδάζει σπίτι του, βλέποντας κάτι πολύ ευχάριστο όπως ο χορός.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.