Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Ο κρυφός χορός του θανάτου μαθεύτηκε.

Δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των θυμάτων του AIDS που συνελήφθησαν να εκδίδονται και να μολύνουν τους πελάτες τους.

Είναι σίγουρο πως θα βρεθούν και άλλες πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Εάν ψάξουν και τους άντρες που εκδίδονται, ίσως μεταξύ αυτών να βρεθούν ακόμα περισσότερα θύματα που μολύνουν.

Φυσικά αφού ζούμε στην Ευρώπη, παράλληλα θα δημοσιεύονται (?) και οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των πελατών, αφού και αυτοί μπορούν να μολύνουν άλλους. Άλλωστε και οι πρώτες δεν κόλλησαν η μία την άλλη, από κάποιο πελάτη κόλλησαν.

Φυσικά οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των αυτουργών «νταβατζήδων» δεν θα δημοσιευθούν, γιατί είναι πολύ πιθανό να μην συλληφθούν ποτέ, αφού γνωρίζουν πώς να την γλιτώνουν.

Δυστυχώς βλέποντας τις φωτογραφίες των θυμάτων, είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι αυτά τα θύματα, δεν είχαν και πολλές επιλογές για να επιβιώνουν χωρίς να ζουν επικίνδυνα. Είναι πολύ πιθανόν να μην γνώριζαν ότι είναι φορείς.

Οι πελάτες όμως ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν, το έψαχναν και πλήρωναν για να το έχουν. Επίσης είχαν και πολλές άλλες, εντελώς ακίνδυνες επιλογές.

Είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύονται εδώ και πολλά χρόνια φωτογραφίες και στοιχεία κάποιου παραβάτη του νόμου. Ούτε παιδεραστών, ούτε βιαστών, ούτε επικίνδυνων φονιάδων είδαμε τις φωτογραφίες ή μάθαμε τα στοιχεία τα τελευταία χρόνια. Η δημοσίευση αυτή είναι μια αρχή. Το εάν είναι καλή, θα το δείξει το μέλλον.

Είναι ίσως πολύ επικίνδυνος ο εφησυχασμός του πελάτη, που αφού δεν αναγνώρισε σε μια από τις φωτογραφίες, αυτήν που τον εξυπηρέτησε στο μισοσκόταδο, εκείνο το βράδυ μετά τα ποτάκια, τότε όλα καλά. Μπορεί (?) να συνεχίσει να κοιμάται ήσυχος στο σπίτι με την γυναικούλα του και τα παιδάκια του.

Οι πελάτες αφού τώρα γνωρίζουν ότι κάποιες γυναίκες είναι αποδεδειγμένα πλέον φορείς, γνωρίζουν ότι πρέπει άμεσα να εξετασθούν και οι ίδιοι.

Με ή χωρίς προφύλαξη, σε «οίκο» ή στον δρόμο, με γυναίκα ή με άντρα, αφού έκαναν έστω και μία επίσκεψη, πρέπει να εξετασθούν.

Το οφείλουν πρώτα στην οικογένειά τους και μετά σε όλους μας.