Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις. 

Ο χορός, τα άστρα και τα ζώδια.

Για να διαβάζετε αυτές τις γραμμές είτε είσθε τακτικός επισκέπτης είτε είναι η πρώτη σας φορά, σίγουρα σας ενδιαφέρει o χορός ή ασχολείσθε με τον χορό.

Ίσως δεν είναι απαραίτητο για εσάς να μελετάτε το ωροσκόπιό σας κάθε πρωί μόλις ξυπνήσετε.
Ίσως να μην πιστεύετε καθόλου στη σχέση που μπορεί να έχει η θέση των πλανητών με την τύχη, την επαγγελματική επιτυχία ή την ερωτική σας ζωή.

Μία φορά τουλάχιστον στην ζωή σας όμως, για πλάκα ίσως ή από περιέργεια, σε κάποια περιοδικό η κάποια εφημερίδα, θα διαβάσατε τις λίγες γραμμές του ωροσκοπίου που αναφέρονταν σε εσάς ή στο πρόσωπο που σας ενδιέφερε. Θα διαβάσατε κάποιο άρθρο σχετικά με τα γενικά χαρακτηριστικά του δικού σας ή του δικού του ζωδίου.

Μία μικρή δόση περιέργειας λοιπόν, ίσως σας κάνει να ρίξετε μία ματιά και στα παρακάτω.

Είναι σχεδόν αναμφισβήτητο ότι σε κάποιες περιπτώσεις τα γενικά χαρακτηριστικά που δείχνουν τον χαρακτήρα ή την συμπεριφορά των ατόμων, σε ένα μεγάλο ποσοστό διαφέρουν ή ταιριάζουν ανάλογα με την ημέρα και την ώρα της γέννησης, δηλαδή το ζώδιο και τον ωροσκόπο. Σε κάποιες άλλες βέβαια δεν μοιάζουν καθόλου ή δεν συμφωνούν σε μεγάλο βαθμό με τις περιγραφές των ειδικών περί την αστρολογία, την κίνηση των πλανητών, των ζωδίων και των ωροσκόπων.

Φυσικά θα πρέπει να σεβαστούμε και τους φανατικούς που πιστεύουν ότι ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά όλων των ανθρώπων στον κύκλο τους επηρεάζεται απόλυτα από το ζώδιό τους, επομένως αρκεί να μάθουν πότε γεννήθηκαν για να ξέρουν τα πάντα για τις νέες γνωριμίες τους.
Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπ όψιν και αυτούς που μαντεύουν και σπεύδουν να επιβεβαιώσουν με την σχετική ερώτηση, το ζώδιο που ανήκει κάθε νέα συναναστροφή τους.

Γνωρίζοντας κάποιο άτομο στην έξοδό μας, σε κάποια παρέα, ακόμα και στην δουλειά, είναι φυσικό να έχουμε την περιέργεια, εάν του αρέσει ο χορός, εάν χορεύει κάποιες φορές ή δεν έχει χορέψει ποτέ και ήλθε η ώρα να τον κάνετε να αγαπήσει τον χορό. Είναι τύπος των disco-club, είναι τύπος free style, είναι τύπος λάτιν, είναι μιλονγκέρο ή γενικά τύπος των Ballroom party.

Ψάχνοντας βρήκαμε για εσάς όλες τις απαραίτητες χορευτικές πληροφορίες για κάθε ζώδιο. Διαβάστε ή ακόμα έχετε πάντα μαζί σας αυτό τον οδηγό, ώστε να ξέρετε τι σας περιμένει και που θα σας οδηγήσει χορευτικά κάθε καινούργια σας γνωριμία.

Κριός: (21/3 έως 20/4)
Τον χαρακτηρίζει η αισιοδοξία, η ανεξαρτησία, με το θάρρος τους και τον ενθουσιασμό του παρασύρει τους άλλους και εύκολα γίνεται ο αρχηγός τους. Έχει και λίγα στραβά, είναι βιαστικός, πολύπλοκος και αρπάζεται εύκολα. Στον χορό του έχει ζωηράδα, δυναμισμό και σεξουαλικότητα. Η ρούμπα και το οριεντάλ στις γυναίκες, το Ευρωπαϊκό και το Αργεντίνικο Tango στους άνδρες, είναι οι χοροί που ταιριάζουν περισσότερο στους Κριούς. Με παρτενέρ Σκορπιούς, Ζυγούς και Τοξότες το χορευτικό αποτέλεσμα γίνεται συναρπαστικό.

• Ταύρος: (21/4 έως 20/5)
Σίγουρος, μοναχικός, υπομονετικός και γενναιόδωρος τα καλά. Κτητικός, πεισματάρης και ανυπόφορα υλιστής τα στραβά του Ταύρου. Οι χορευτικές τους ικανότητες των Ταύρων είναι πολύ γνωστές. Η ακρίβεια και καθαρότητα της Jazz τους ταιριάζει, είναι τέλειοι στο Fox Trot kai to Quick step, γενικά χορεύουν καλά τα πάντα, αλλά επειδή είναι και ζηλιάρηδες στο Tango...τα σπάνε! Με παρτενέρ Διδύμους και Αιγόκερους ταιριάζουν πολύ χορευτικά, επίσης και με τους Παρθένους, εάν δεν χαλάσει απρόοπτα η συνταγή.

• Δίδυμοι: (21/ έως 21/6)
Ανεξάρτητοι, δεν θα αφήσουν τους κανόνες να τους σταματήσουν η ελευθερία, η ανάγκη τους για εξερεύνηση και νέες γνωριμίες τους κάνει να έχουν καλύτερη διάθεση. Ευρηματικότητα, ενεργητικότητα, εξυπνάδα τα δυνατά τους σημεία, αδυναμίες τους η ανησυχία και η παρορμητικότητα.
Στον χορό η κοινωνικότητα, η ομιλητικότητα και η ευκολία στην πρώτη επαφή είναι τα ατού τους.
Θα χορέψουν τους πιο ζωηρούς χορούς Salsa, disco, cha-cha με όσο γίνεται περισσότερους παρτενέρ.
Ο Λέοντας, ο Καρκίνος τους ταιριάζει πολύ χορευτικά. Με έναν Δίδυμο παρτενέρ όλα είναι πιθανά.

• Καρκίνος: (22/6 έως 27/7)
Ίσως είναι το πιο αντιφατικό ζώδιο όσον αφορά την ανεξαρτησία και την δέσμευση, Θέλει φίλους και συνεργάτες, θέλει και προσωπική ατομική επιτυχία. Με λίγη συμπαράσταση στην αρχή θα κάνει θαύματα μόνος του στην συνέχεια. Προσαρμόζεται γρήγορα και δείχνει κατανόηση και αφοσίωση.
Η πίστη η φερεγγυότητα και η ζεστασιά είναι η καλή πλευρά τους. Η υπερευαισθησία, ο εγωισμός και η εξάρτηση και κάποιες ξαφνικές εκρήξεις του η κακή.
Οι ευαισθησία τους τραβάει στο μπαλέτο και τον σύγχρονο χορό. Η ενεργητικότητα τους τους βοηθλαει στους δυναμικούς χορούς όπως το Jive, Quick step και τον Jazz.
Ιδανικοί παρτενέρ των Καρκίνων στις πίστες ο Σκορπιός, ο Λέοντας και ο Κριός.

• Λέων: (23/7 έως 22/8)
Δεν αντέχει την μοναξιά, θέλει να είναι επικεφαλής, να τον ακούν, να τον θαυμάζουν και να τον εκτιμούν όλοι. Του αρέσει όμως και η ανεξαρτησία. Η γενναιότητα, η πίστη, η σιγουριά, η λήψη πρωτοβουλιών χαρακτηρίζει θετικά τους Λέοντες. Αρνητικά τους χαρακτηρίζει το πείσμα, η ματαιοδοξία και η επιδεικτικότητα.
Ο τρόπος που χορεύουν οι Λέοντες είναι πάντα εντυπωσιακός και γεμάτος φαντασία. Τους αρέσουν οι χοροί που τους προβάλουν ατομικά, όπως το Hip-Hop, το μπαλέτο και το Tango. Με τους Τοξότες, τα Ψαράκια και τους Παρθένους ταιριάζουν μια χαρά στην πίστα. Μια χαρά θα ταιριάξουν με όλους τους παρτενέρ, αρκεί να έχουν το πάνω χέρι και να προβάλλονται αρκετά.

• Παρθένος: (23/8 έως 22/9)
Τελειομανής, δημιουργικός και πολύ χρήσιμος Ο Παρθένος. Εάν δεν κολλήσει σε κάποια κακή εμπειρία μπορεί να κάνει τα πάντα θαυμάσια και μόνος του.
Η σχολαστικότητα, παρατηρητικότητα και η αξιοπιστία τα πλεονεκτήματά τους. Η δυσπιστία, η γκρίνια και το πείσμα τους συχνά τα μειονεκτήματα. Είναι πολύ καλοί τεχνικά σε όλους τους χορούς, αφού κάνουν σχολαστική εξάσκηση, χορεύουν απλά και μεθοδικά. Οι πιο δύσκολοι τεχνικά χοροί όπως η Rumba και το Fox trot τους ταιριάζουν απόλυτα. Με τον Ταύρο το αποτέλεσμα είναι τέλειο, με του Ζυγό και τον Κριό επίσης πολύ καλό.

• Ζυγός: (23/9 έως 23/10)
Οι Ζυγοί θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι ίσως τα κοινωνικά άτομα, αφού τους αρέσει να λειτουργούν μέσα σε μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων, για να περνούν καλύτερα. Είναι πολύ ικανοί με πολλές δυνατότητες αλλά όταν είναι μόνοι τους γίνονται λίγο τεμπέληδες.
Η φιλοξενία, η διπλωματία η χάρη και η τσαχπινιά είναι τα καλά τους, η έντονη φιλαρέσκεια και η διστακτικότητα τα μείον.
Καλλιτεχνική τύποι ζυγοί χορεύουν ζωηρά, χαριτωμένα με ωραία κίνηση, τους αρέσει το μπαλέτο οι αριστοκρατικοί χοροί όπως το Βαλς, αλλά τους αρέσουν και οι παιχνιδιάρικοι χοροί όπως το Swing και το Cha-cha.
Όμορφο ζευγάρι στον χορό κάνουν με τους Υδροχόους, επίσης θα τα βρουν μία χαρά στην πίστα με τους Τοξότες και τους διδύμους.

• Σκορπιός: (24/10 έως 22/11)
Ο Σκορπιός αρέσκεται συχνά να είναι μόνος του και όταν ζει με κάποιον θέλει να γίνεται το δικό του πάντα. Όταν αναλάβει κάτι θα το καταφέρει σίγουρα, όσο χρόνο και να του πάρει.
Ο Σκορπιός έχει πάθος και πίστη και δύναμη για ότι κάνει, είναι πιστός. Στα στραβά του η ζήλια, η καχυποψία και η παρατηρητικότητα του.
Σαν χορευτές είναι αισθησιακοί και η φαντασία τους τους βοηθά να ξεχωρίζουν στο Αργεντίνικο, το Οριεντάλ και την Bachata.
Όταν αποφασίζουν να χορέψουν, χορεύουν καλά με όλους, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό με ένα Ιχθύ, επίσης ταιριάζει τέλεια με τους Αιγόκερους και τους Λέοντες.

• Τοξότης: (23/11 έως 21/12)
Ενθουσιώδης, αισιόδοξος. Ευθύς ο Τοξότης αγαπάει την περιπλάνηση, τις αλλαγές και την ανεξαρτησία.
Όλα αυτά αποτελούν και τα πιο θετικά χαρακτηριστικά του. Βαριέται όμως γρήγορα και θυμώνει εύκολα. Αυτά μαζί με κάποια αδιαφορία και σκληράδα είναι τα αρνητικά χαρακτηριστικά.
Του αρέσει πολύ ο χορός και θα προσπαθήσει να μάθει μόνος του, η φαντασία που διαθέτει τον βοηθάει στο να χορεύει εύκολα και όμορφα τους πιο δύσκολους χορούς.
Με παρτενέρ Καρκίνο ή Ιχθύ θα χορέψουν τα πάντα πολύ όμορφα. Με ένα Ταύρο το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακότερο.

• Αιγόκερως: (22/12 έως 20/1)
Ο Αιγόκερως θα τελειώσει πάντα ότι αναλαμβάνει, αλλά δεν θα μείνει εκεί, φιλόδοξος και με πολλή εμπιστοσύνη στις ικανότητες πάντα θα συνεχίζει , συνήθως μόνος του για το καλύτερο.
Πιστός, υπομονετικός, υπεύθυνος βρίσκει πάντα λύση αλλά η δυσπιστία τους χαλάει την εικόνα.
Δώσε τους πειθαρχία και κανόνες και θα χορέψουν καλύτερα από τον καθένα χορέψουν τέλεια, Οι απαλοί χοροί το καλύτερό τους. Ωστόσο και οι πιο ατομικοί χοροί όπως το Flamenco και το Hip-hop, τους προκαλούν.
O Ταύρος, ο Παρθένος και ο Υδροχόος θα γίνουν τέλειοι παρτενέρ τους και θα ικανοποιήσουν κάθε χορευτική τους φιλοδοξία.

• Υδροχόος: (21/1 έως 19/2)
Εάν θέλεις να τρελάνεις ένα Υδροχόο περιόρισε του την ελευθερία του. Έχοντας ανεξαρτησία γίνονται ικανότατοι, πρακτικοί, ανθρώπινοι και πολύ χρήσιμοι.
Οι εκρήξεις τους, το πείσμα και η ειρωνεία τους είναι οι αδυναμίες του.
Οι Υδροχόοι λειτουργούν θαυμάσια σε χορευτικές ομάδες και είναι πολύ κοινωνικοί όταν συμμετέχουν σε πάρτι. Τους αρέσει το Μπαλέτο, η Samba και η Salsa. Η παρουσία τους σε μία Rueda είναι ξεχωριστή.
Οι Τοξότες, οι Κριοί κι οι Δίδυμοι στην ομάδα, αλλά και σαν παρτενέρ σε ζευγάρι, είναι ότι θέλουν οι Υδροχόοι περισσότερο για να χορέψουν απολαυστικά.

• Ιχθύες: (20/2 έως 20/3)
Με λίγη βοήθεια από την παρέα τους, τους συνεργάτες, τον σύντροφο ή την οικογένεια γίνονται δημιουργικοί και αφοσιωμένοι στον στόχο τους θα πετύχουν τέλεια αποτελέσματα.
Η αφοσίωση, η προσαρμοστικότητα και η δημιουργικότητα τους κάνει ξεχωριστούς. Χαλάει όμως η εικόνα τους από την ευαισθησία και την διστακτικότητά τους.
Κινούνται πολύ όμορφα και ξεχωρίζουν εύκολα στον χορό. Οι πιο εκφραστικοί χοροί όπως το Tango και η Rumba, τους συγκινούν περισσότερο και θα τους κάνουν να ξεχειλίσουν από συναισθήματα.
Χορεύοντας με ένα Παρθένο, ένα Καρκίνο ή ένα Αιγόκερο, θα νιώσουν σιγουριά και θα εκφρασθούν καλύτερα σε όλους σχεδόν τους χορούς.

Αυτά είναι με λίγα λόγια κάποια από τα χαρακτηριστικά και οι χορευτικές ικανότητες οι προτιμήσεις των Ζωδίων. Σε ένα ποσοστό μπορεί να ταιριάζουν απόλυτα στην επόμενη χορευτική σας γνωριμία. Μπορεί όμως να μην έχουν και καμία σχέση. Μην απογοητευθείτε, τα πάντα στον χορό είναι θέμα ταλέντου και εκπαίδευσης. Βάλτε λοιπόν το δικό σας το ταλέντο και τις γνώσεις σας μπροστά, κάντε τους νέους σας φίλους να αγαπήσουν τον χορό όσο και εσείς και κάντε τους καλύτερους εκπαιδεύοντας τους. Καλή επιτυχία.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.