Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Η αγελάδα ξεναχτυπά.

Πού αλλού στο...Blackpool, εβδομάδα αγώνων. Χορευτές από όλο τον κόσμο, απλοί τουρίστες και φίλοι του χορού, γεμίζουν τα καφέ της περιοχής.

Σε ένα από αυτά που διαθέτει και τραπεζάκια έξω, κάποιος κύριος καλοντυμένος, κάθεται σε ένα ακριανό από αυτά και μ ένα ωραίο κορδόνι, δένει σε μια κολώνα δίπλα στο τραπεζάκι του, μία πανέμορφη...αγελάδα.
Στερεώνει στην συνέχεια μια πινακίδα δίπλα της που γράφει καλλιγραφικά «πωλείται, ομιλούσα αγελάδα» και κάθεται να πιεί το καφεδάκι του.

Σε λίγη ώρα έχουν μαζευτεί αρκετοί περίεργοι κοντά στη αγελάδα. Κάποιος από αυτούς, γνωστός ευκατάστατος πρωταθλητής στα λάτιν, μιλάει στην αγελάδα, για να διαπιστώσει εάν μπορεί να του μιλήσει:
«Ώστε μπορείς και μιλάς?» της λέει φανερά δύσπιστος, για να πάρει την απάντηση από το συμπαθητικό ζώο σε άπταιστα Αγγλικά:

«Βέβαια και μιλάω, από πολύ μικρή Αγγλικά και απο τότε που έμπλεξα με τον χορό Γαλλικά και πιάνο για το...μπαλέτο, Ισπανικά και κιθάρα για το Flamenco».
Ο πρωταθλητής μας τα χάνει, αλλά συνεχίζει:

«Δηλαδή εκτός από το ότι μιλάς τόσο καθαρά, μπορείς παίζεις μουσική και χορεύεις?» Η αγελάδα χωρίς να δείξει ότι κολακεύεται συνεχίζει:

"Το είχα από μικρή και στον χορό, με ανακάλυψαν γρήγορα, ξεκίνησα με το μπαλέτο, μετά σύγχρονο, Flamenco, tap dance, Irish dance, αλλά τελευταία μου αρέσουν πολύ οι latin, τρελαίνομαι για το Paso doble".
O κόσμος που παρακολουθεί έχει τρελαθεί και κοιτάει με θαυμασμό την προικισμένη αγελάδα, ο ιδιοκτήτης της ήρεμος, πίνει το καφεδάκι του αδιάφορος.

Ο πλούσιος πρωταθλητής χορού δεν αντέχει και ρωτάει τον ιδιοκτήτη πόσο την πουλάει. Αυτός πολύ ήρεμα σχεδόν αδιάφορα του λέει: «Πενήντα Ευρώ».

Ο χορευτής τρελαμένος τον ρωτάει: «Πενήντα ευρώ, μα γιατί την πουλάς τόσο φθηνά, αφού έχει κάνει και μπορεί να κάνει τόσα σπουδαία πράγματα?».
Ο ανθρωπάκος πίνοντας πάντα το καφεδάκι του λέει ήρεμα: «Λέει πολλά ψέματα, δεν έχει κάνει τίποτα από όσα λέει»!