Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Χορευτές και πλαστικότητα.

Κυρία φανατική φίλη του χορού, εκτός από τα μαθήματα χορού και την συνεχή δράση στα πάρτι που φροντίζουν την σιλουέτα της, κάνει και διάφορες δίαιτες και καλλωπιστικές κούρες γι να διατηρείται πάντα όμορφη.

Ξεπερνώντας όμως τα άντα διαπιστώνει κάποια σημάδια κόπωσης στο στήθος της, το οποίο ήταν πάντα αγέρωχο και άτακτο. Πέφτει σε μελαγχολία , παραμελεί τα μαθήματα, δεν πηγαίνει πια στα πάρτι, πέφτει, πέφτει συνεχώς ψυχολογικά.

Μια φίλη της από την σχολή χορού επειδή την έχασε από τα πάρτι, την επισκέπτεται και μόλις ακούει το πρόβλημά της λέει να πάει αμέσως σε πλαστικό. Στην συνέχεια ακούγοντας τους ενδοιασμούς για το κόστος της επέμβασης της λέει να πάει να την κάνει στο Ι.Κ.Α. το οποίο τώρα πια καλύπτει τα πάντα.

Δεν το πολύ πιστεύει αλλά τελικά επισκέπτεται το Ι.Κ.Α. της περιοχής της στην μαγούλα. Εκεί με έκπληξη ακούει να της λένε ότι μπορεί να κάνει οποιανδήποτε επέμβαση και με πλήρη κάλυψη, δωρεάν. Στο ίδιο ραντεβού της δείχνουν μια σειρά από στήθη για να διαλέξει το μέγεθος, και σχήμα από Pamela Anderson έως τίποτα.Γεμάτη χαρά διαλέγει τα στήθη των ονείρων της κλείνει ραντεβού μετά από τρεις μήνες για τις εξετάσεις και την επέμβαση.

Ο καιρός περνάει, η μεγάλη ημέρα φθάνει όλα γίνονται πού γρήγορα. Σε λίγες ώρες της δείχνουν τα τέλεια απίστευτα ωραία ολοκαίνουργια στήθη. Φεύγοντας όμως της λένε να προσέχει λίγο της πρώτες ημέρες γιατί λόγω κάποιου μηχανήματος συμπίεσης που τους χάλασε, ίσως τα στήθη να παρουσιάσουν κάποιο μικρό πρόβλημα. Δηλαδή να κρεμάσουν.

Της δίνουν όμως και οδηγίες για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Θα πρέπει να πιέζει το στήθος και τις μασχάλες ανοιγοκλείνοντας τις μασχάλες. Κάνει κάποια πρόβα εκεί στο ιατρείο και φεύγει ευτυχισμένη με τα αεροδυναμικά της νέα στήθη έτοιμα για δράση.

Τις επόμενες ημέρες δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει με καμάρι τα στήθη της. Ντεκολτέ, κορμάκια εφαρμοστά, τόπλες κάθε ημέρα και παντού.

Φθάνει λοιπόν και το βράδυ που πηγαίνοντας για χορό στο πάρτι, θα δείξει και στους φίλους των ballroom πώς χορεύει μετά την ανανέωση.

Κάποια στιγμή και ενώ χορεύει free style salsa στο μέσο της πίστα του κατάμεστου club περιτριγυρισμένη από νέους θαυμαστές που δεν ξεκολλάν τα μάτια τους απο τα στήθη της που κινούνται αδιάκοπα και τρελά στους ρυθμούς της Κούβας.

Ξαφνικά όλοι παθαίνουν black out τα στήθη πέφτουν, αδειάζουν ξαφνικά και χάνονται. Η κυρία αμέσως ψύχραιμη θυμάται της οδηγίες και τρομπάροντας τα επαναφέρει. Ανοιγοκλείνοντας τους αγκώνες το στήθος σαν σαμπρέλα που φουσκώνει επανέρχεται στον θρόνο του και όλα καλά.

Η κυρία συνεχίζει ανακουφισμένη συνεχίζει να απολαμβάνει τον χορό και τον θαυμασμό. Η salsa συνεχίζεται εκείνη εξακολουθεί χορεύοντας μόνη να βασανίζει σαδιστικά τους χορευτές γύρω της.

Κάποια στιγμή ένας κύριας και αυτός με ήντα ξεπερασμένα την πλησιάζει χαμογελώντας χορεύει απέναντι της και την ρωτάει ζωηρά, ρίχνοντας μια ματιά με νόημα στο στήθος της κυρίας:
«Είστε από το ΙΚΑ Μαγούλας, σωστά?»
Εκείνη χάνει την φωνή της και δεν βγάζει λέξη.
Ο συμπαθητικός κύριος συνεχίζοντας να χορεύει, αρχίζει να ανοιγοκλείνει τους μηρούς του δυνατά πιέζοντας τα όργανα του.
Χωρίς να σταματίσει να χορεύει και να...τρομπάρει, γελώντας της λέει:
" Και εγώ από το ΙΚΑ" και δείχνοντας πλάι τους άλλους ήντα φεύγα χορευτές που κι αυτοί χόρευαν από ώρα κοντά της, συνεχίζει:

"και ο Μάκης και ο Γιώργος και ο Πέτρος και ο Στράτος. Όλοι από το ΙΚΑ είμαστε"