Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Του έκοψε τον χορό.

Δύο φίλοι, φανατικοί χορευτές τακτικοί επισκέπτες σε κάθε είδους πάρτι, στα οποία εκτός από τις χορευτικές τους ικανότητες, διακρίνονται και για τις πολυάριθμες κατακτήσεις τους, συναντώνται που αλλού?

Στο πάρτι της σχολής, που ξεκίνησαν και οι δυο πριν κάποια χρόνια μαθήματα χορού.

Ο Μάκης βλέποντας τον Γιώργο λίγο πεσμένο να μην χορεύει τόσο πολύ με τις όμορφες νεαρές μαθήτριες της σχολής, τον ρωτάει εάν είναι καλά ή έχει πρόβλημα με το γόνατό του, όπως παλιά. Εννοείται ότι και οι δύο, έχουν περάσει τα «ήντα» από καιρό.

Ο Γιώργος του λέει ψιθυριστά και λίγο τρομαγμένα, ότι την ώρα που χόρευε, κάποιος του έβαλε ένα απειλητικό σημείωμα στην τσέπη και από εκείνη την στιγμή δεν ξέρει τι να κάνει.

Ο Μάκης του λέει καθησυχάζοντας τον να μην δώσει τόσο μεγάλη σημασία και τον ρωτάει τι έλεγε το σημείωμα που τον τρόμαξε τόσο πολύ.

Ο Γιώργος του λέει στο αυτί με τρεμάμενη φωνή: «Το σημείωμα έγραφε, ξέρω τι έκανες με την γυναίκα μου. Εάν την ξαναπλησιάσεις ή την χορέψεις...θα πεθάνεις».

Ο Μάκης γελώντας πονηρά του λέει: «Έλα μωρέ γιατί σκας? Μην της μιλάς και μην την ξανά χορέψεις, άντε πάμε να χορέψουμε με τις μικρές»

Ο Γιώργος αρπάζοντας τον σφιχτά από τον μανίκι του λέει γεμάτος αγωνία και πανικό: «Δεν έγραφε όνομα ρε μ........».