Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Παιχνιδιάρης ο πιστός φίλος.

Φανατικός χορευτής, αφού παίρνει την καθιερωμένη «άδεια» από την σύζυγο που δεν τρελαίνεται για ballroom και βαριέται αφόρητα όπως δηλώνει στα πάρτι, ξεκινάει για το καθιερωμένο πάρτι της Παρασκευής.

Το πάρτι είναι πολύ κεφάτο, περνά πολύ ώρα μαζί με μια νεοφερμένη κουκλάρα ξανθιά μαθήτρια και τελικά φεύγουν μαζί για ένα ποτάκι.

Η βραδιά συνεχίζεται όμορφα και μετά από πολλά ποτάκια καταλήγουν στο σπίτι της κούκλας.

Η «ρέντα» του χορευτή συνεχίζεται και καταλήγουν στο κρεβάτι της να κάνουν άγριο σεξ.

Κάποια στιγμή θυμάται ότι είναι παντρεμένος και η άδεια του έληξε στις 01,00 και ντύνεται βιαστικά σαν τρελός για να φύγει για το σπίτι, ψάχνοντας να βρεί δικαιολογίες για τη καθυστέρηση.

Μια τελευταία ματιά στον καθρέπτη της ξανθιάς, του αποκαλύπτει ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, γιατί έχει μια μεγάλη πιπιλιά στον λαιμό, σε σημείο που δεν κρύβεται με τίποτα.

Ελπίζοντας η γυναίκα του να κοιμάται, επιστρέφει στο σπίτι και μόλις ανοίγει την εξώπορτα ακούει το γάβγισμα του σκύλου τους που του κάνει χαρούλες.

«Αυτό είναι, σώθηκα", σκέπτεται.

Βουτάει τον σκύλο και πέφτει μαζί του αγκαλιά στο χαλί, κάνοντας ότι το σκυλί παίζοντας τον γλύφει στο λαιμό και το πρόσωπο.

Όταν η γυναίκα του έρχεται και τον βλέπει με τον σκύλο, ο χορευτής μας σηκώνεται και της λέει δείχνοντας της την πιπιλιά της ξανθιάς στο λαιμό του:

«Κοίτα μωρό μου, τι μου έκανε στον λαιμό το παλιόσκυλο».

Η γυναίκα του τότε του απαντά ανοίγοντας την ρόμπα της:

«Αυτό μωρό μου δεν είναι τίποτα, κοίτα τι μου έκανε πριν, όση ώρα έλειπες, το παλιόσκυλο στο στήθος μου»