Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Τα καλά κορίτσια πηγαίνουν πάντα για χορό.

Εμφανίσιμος κύριος ατυχήσας στον γάμο του, ευκατάστατος καθώς είναι, αποφασίζει να ξαναφτιάξει την ζωή του, σωστά αυτή την φορά και αναζητώντας την τέλεια σχέση αποφασίζει να μάθει και κοινωνικούς χορούς, αφού έχει ακούσει ότι όλα τα κορίτσια εκεί είναι καλόψυχα, ακέραια και ότι πρέπει για οικογένεια.

Σε λίγα μαθήματα αφού είναι και έξυπνος και αθλητικός είναι πανέτοιμος χορευτικά και αρχίζει να πηγαίνει και στα πάρτι της σχολής του αρχικά, αλλά επειδή εκεί δεν θέλει να εκτεθεί κάνοντας γνωριμίες πηγαίνει τακτικά και σε πάρτι άλλων σχολών, στα Latin clubs κλπ.

Στην αρχή όπως είναι φυσικό είναι λίγο διστακτικός παρ όλο που και εμφανίσιμος είναι και χορεύει καλούτσικα, από ότι του λένε. Σε κάποιο μεγάλο πάρτι που πάει αποφασισμένος για να ψάξει την νέα αρχή στην ζωή του, όλα είναι τέλεια.

Ο κόσμος αρκετός, όλοι χορεύουν, αφού υπάρχουν πολλές και όμορφες ντάμες. Χορτασμένος από τον χορό, κάνει ένα διάλειμμα και αρχίζει διακριτικά να ψάχνει για κάποια που να του τραβήξει την προσοχή.

Ξαφνικά την βλέπει. Είναι πανέμορφη, ντυμένη πολύ κομψά με ένα μαύρο χορευτικό φόρεμα. Τα παπούτσια χορού, μαρτυρούν ότι γνωρίζει χορό. Καθυστερεί λίγο για να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει συνοδός, απορεί λίγο που δεν την χορεύουν, αλλά το παίρνει απόφαση και ευγενικά χαμογελώντας της ζητάει να χορέψουν.

Η καλλονή χορεύει πολύ όμορφα, το μαύρο φόρεμα κάνει το σώμα της να φαίνεται τέλειο, το πρόσωπό της επίσης. Εκείνος αναρωτιέται προς στιγμήν για τον λόγο που δεν την χόρευαν, αλλά αμέσως μετά το αποδίδει, στο ότι είναι πολύ όμορφη και οι καβαλιέροι φοβόντουσαν την απόρριψη και χαίρεται διπλά για το θάρρος του.

Χορεύουν ξανά και ξανά, εκείνη δείχνει ευχαριστημένη και καθώς την οδηγεί πίσω στην θέση της, την ρωτάει ευγενικά εάν πηγαίνει συχνά στα πάρτι. Εκείνη του λέει ότι της αρέσουν πολύ και άρεσαν και στον άντρα της και ότι δεν έλειπαν από κανένα.

Αμέσως ανήσυχος την ρωτάει για τον άντρα της, κοιτάζοντας γύρω λίγο ένοχα.

Η όμορφη κυρία βλέποντας την αντίδραση του, τον καθησυχάζει λέγοντας να μην ανησυχεί, γιατί ο άντρας της πέθανε.

Εκείνος της λέει πόσο λυπάται γι αυτό, αλλά μετά όταν βλέπει το όμορφα μάτια, το γλυκό της πρόσωπο και το φανταστικό σώμα της, βλέπει και την καλή πλευρά του θέματος και της προτείνει ένα ποτό. Εκείνη το δέχεται πολύ ευγενικά και συνεσταλμένα.

Φέρνοντας το ποτό της, ο χορευτής σκέπτεται πόσο δίκιο είχαν αυτοί που του έλεγαν για τον καλό χαρακτήρα των γυναικών στον κοινωνικό χορό. Αμέσως μετά πιστεύοντας ότι βρήκε την γυναίκα της ζωής του δίνοντάς της το ποτό της λέει:
«Φαντάζομαι ότι τώρα που δεν υπάρχει ο άνδρας σας, δεν έχετε κάποιον να σας συνοδεύει στο χορό».

Εκείνη ανακατεύοντας ήρεμα το ποτό της του απαντά:
«Μπα, είχαμε μεγάλη παρέα και  πολλούς φίλους που όλοι χορεύουν».

Ο φίλος μας απορημένος την ρωτάει λίγο διστακτικά:
«Είστε μια τόσο όμορφη γυναίκα και τέλεια χορεύτρια, σήμερα γιατί κάποιος από αυτούς, δεν σας συνόδεψε και ήλθατε μόνη στο πάρτι?»

Εκείνη αδειάζοντας το ποτήρι της με μία κίνηση του λέει:
«Δεν μπορούσαν γιατί έχουν πάει όλοι στην κηδεία».