Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Ο χορός δεν έχει ηλικία.

Στα γραφεία μεγάλης Ασφαλιστικής εταιρίας εμφανίζεται ένας κύριος αρκετά ηλικιωμένος ωστόσο αρκετά ευκίνητος και με ζωηρό βήμα πλησιάζει στις πληροφορίες και δηλώνοντας ότι βιάζεται ζητάει να κάνει μια ασφάλεια ζωής.

Η γραμματέας αφού τον ακούει να της λέει ότι η ασφάλεια θα είναι για εκείνον, ρωτώντας τον την ηλικία του μαθαίνει ότι είναι 98 ετών. Του ζητάει να καθίσει, αυτός προτιμάει να περιμένει όρθιος βηματίζοντας νευρικά και εκείνη τρέχει στον διευθυντή να ζητήσει βοήθεια.

Σε λίγο ο υπερήλικας περνάει στο γραφείου του διευθυντή που τον ρωτάει αμέσως διακριτικά γιατί θέλει να κάνει ασφάλεια ζωής.

Ο πελάτης του απαντάει χαλαρά ότι ποτέ δεν τον απασχολούσαν τέτοια θέματα γιατί ήταν απορροφημένος με τα μαθήματα χορού και την σχεδόν καθημερινή εξάσκηση στα ballroom parties, αλλά επειδή θα ταξιδέψει αεροπορικώς με τον πατέρα του, είπε καλού κακού να κάνει μια ασφάλεια για κάθε...απρόοπτο, π.χ. μην πέσει το αεροπλάνο και σκοτωθούν όλοι οι επιβάτες.

Ο ασφαλιστής τρελαμένος των ρωτάει πάλι ευγενικά πόσων ετών είναι ο πατέρας του. Ο «μπαμπάς μου» του απαντά «είναι και αυτός φανατικός χορευτής και φοβερός γυναικοκατακτητής για αυτό άργησε λίγο να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, και είναι 142 ετών.

Ο διευθυντής βγαίνει έξω από το γραφείο χτυπάει το κεφάλι του πολλές φορές στον τοίχο για να συνέλθει και επιστρέφοντας τον ρωτάει τον σκοπό του ταξιδιού με τον πατέρα του στο εξωτερικό.

Αυτός του απαντά ότι κανονικά δεν θα πήγαιναν τώρα κανένα ταξίδι γιατί έχουν και οι δύο προετοιμασία για την χορευτική εκδήλωση της σχολής τους, αλλά ο παππούς του επέμενε.

Ο ασφαλιστής λίγο πριν το έμφραγμα ρωτάει την ηλικία του παππού του ξεψυχισμένα. Ο χορευτής ενθουσιασμένος του λέει ότι ο παππούς που είναι και αυτός καταπληκτικός χορευτής και καμάκι, μόλις μπήκε στα 177 και δεν χάνει πάρτι για πάρτι.

Ο διευθυντής ζητώντας πρώτα από την γραμματέα να καλέσει επειγόντως τον προσωπικό του γιατρό γιατί έχει καταρρεύσει, ρωτάει τον πελάτη του αργά- αργά τονίζοντας τις λέξεις:

«Ο παππούς γιατί επέμενε να πάτε κοντά του μήπως δεν είναι καλά».

Για να πάρει μια πιο εξοντωτική απάντηση:

"Μπα αυτός μια χαρά είναι θα μας θάψει όλους, αλλά επέμενε να πάμε γιατί θα λογοδοθεί ο προπάππους μου και ο παππούς ήθελε να είμαστε όλοι εκεί για να γνωρίσουμε τους γονείς της νύφης, γιατί είναι μικρή, μόλις 19 ετών".

Ο ασφαλιστής έχει τελειώσει, είναι πράσινος η γλώσσα του κρέμεται έξω από το στόμα του, αλλα καταφέρνει να ρωτήσει:

"Ο προπάππος πόσων ετών είναι".

«Ο προπάππος είναι μια χαρά έχει και γενέθλια την μέρα που θα φθάσουμε θα κάνει και πάρτι για να χορέψουμε όλοι μαζί, κλείνει τα 199».

Ο ασφαλιστής μετά και από αυτή την απάντηση, έχει γείρει στο πάτωμα και ξεψυχώντας ρωτάει ψιθυριστά:

«Γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμα».

Ο πελάτης κάνοντας του αέρα για να συνέλθει και κρυφοκοιτάζοντας τα όμορφα πόδια της γραμματέως που έχει τρέξει να βοηθήσει, του λέει αναστενάζοντας:

«Ο καημένος ήθελε πολύ αλλά δεν τον αφήνει ο πατέρας του να παντρευτεί πριν πάρει το δίπλωμα του, κάνει βλέπετε επαγγελματικό χορό».