Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Χορευτής παντός καιρού.

Φανατικός χορευτής αλλά και σκληρά επί πολλές ώρες καθημερινά εργαζόμενος, κάθε Κυριακή πρωί πηγαίνει πολύ νωρίς σε ένα υπαίθριο Δημοτικό χώρο πολύ κοντά στο σπίτι του για να κάνει εξάσκηση στους ballroom τους οποίους λατρεύει.

Κάθε Κυριακή πρωί, νωρίς που δεν υπάρχει κόσμος, φοράει τα παπούτσια του χορού και επί δύο ώρες τουλάχιστον κάνει τα πάντα Samba, Paso doble, quick step όλους τους χορούς και μετά επιστρέφει πανευτυχής στην γυναίκα του στο σπίτι.

Μια Κυριακή πρωί που ο καιρός δεν είναι και πολύ καλός, ξυπνά στις 7.00 το πρωί, ντύνεται, φιλάει την γυναίκα του που συνεχίζει να κοιμάται στο κρεβάτι και φεύγει για practice. Φθάνοντας εκεί ο καιρός χαλάει πολύ αστραπές, βροντές, βροχή, χιονόνερο, περιμένει λίγο μήπως και αλλάξει κάτι και μετά επιστρέφει στο σπίτι του.

Λίγο στεναχωρημένος γιατί δεν θα χόρευε αυτή την εβδομάδα, σκέφτεται το ζεστό κρεβάτι και την γυναίκα του και αμέσως αλλάζει διάθεση.

Γδύνεται και γλιστρώντας κάτω από τα σκεπάσματα δίπλα της αρχίζει να την χαϊδεύει και να την φιλάει παντού. Εκείνη μισοκοιμισμένη, ανταποκρίνεται αμέσως και του μουρμουρίζει παθιάρικα:

«Να σκεφθείς μωρό μου ότι με αυτόν τον παλιόκαιρο ο μ.... ο άνδρας μου είναι έξω στο πάρκο και χορεύει».