Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

"Bat-man" Ο τυχερός χορευτής.

Απόκριες 2010.
Εκείνος φανατικός χορευτής, αιώνιος μαθητής και τακτικός θαμώνας σε όλα τα πάρτι. Εκείνη καμία σχέση τις αρέσει ο χορός άλλα η συμπεριφορά του συζύγου την έχει επηρεάσει και δεν θέλει να ακούσει για χορό.

Το παράπονο της είναι μόνιμα το ίδιο. Παντού εκείνος χορεύει με όλες (τις μικρότερες φυσικά) αλλά σπάνια με εκείνη. Εκείνη απλώς περιμένει να τελειώσει το πάρτι ή χορεύει σπάνια χωρίς να διασκεδάζει καθόλου αφού το ένα της μάτι είναι πάνω του συνέχεια.

Αποφασίζουν μα πάνε μαζί σε ένα φοβερό πάρτι μασκέ, ζωντανή μουσική, στολές κόσμος κλπ. Εκείνη είναι αποφασισμένη να τον πιάσει, για να του αποδείξει ότι ο χορός είναι πρόφαση και ο σκοπός του είναι οι νεαρές παρτενέρ.

Προφασίζεται αδιαθεσία και μένει στο σπίτι. Εκείνος φοράει την στολή του "bat man" που έχει επιλέξει και κομπλέ με την μάσκα να κρύβει τα χαρακτηριστικά του φεύγει τρέχοντας για το πάρτι.

Λίγη ώρα μετα μεταμφιέζεται και εκείνη πολύ καλά, γίνεται εντελώς αγνώριστη και πηγαίνει  στον χώρο που γινόταν το πάρτι.

Όταν φθάνει, η μουσική ακούγεται μέχρι έξω, τρελό κέφι όλοι μασκαράδες και η κατάσταση για κάποια ζευγάρια έχει ξεφύγει. Πρωταγωνιστής ο "bat man" δεν έχει αφήσει καμιά να μην την φλερτάρει να μην την πασπατέψει και εκείνες χασκογελάνε οι χαζές.

Η φίλη μας γίνεται «τούρμπο» και αποφασίζει να δράσει. Από κοντά στην πίστα αρχίζει να χορεύει δίπλα στον "bat man". Εκείνος δεν αργεί να την εντοπίσει και αρχίζουν να φλερτάρουν.

Ψιλά στην αρχή, πιο χοντρά στην συνέχεια και κατά της 12,00 σε κάποιο μπαλκόνι, έχουν γίνει τα πάντα. O "bat man" και η καλόγρια. Έτσι έχει μεταμφιεσθεί η κυρία, έχουν γίνει ένα κουβάρι. Εκείνη ως ολίγον στερημένη το παρακάνει λιγάκι και έχει κάνει σε λίγη ώρα, τρελά ερωτικά παιχνίδια, που δεν είχε ξανακάνει ποτέ.

Συνέρχεται όμως και αποχωρεί ως μυστηριώδης σταχτοπούτα. Τρέχει στο σπίτι να τον περιμένει για την...συνέχεια.

Ο Κύριος επιστρέφει πολύ αργότερα, ξημερώματα. Παραπατάει, μυρίζει αλκοόλ και δεν φοράει την στολή του "bat man".

Αρχίζει η προανάκριση από την κυρία, που με ύφος πειραγμένο δήθεν τον ρωτάει γιατί άργησε τόσο και πώς πέρασε.
Εκείνος απαντάει μπερδεύοντας λίγο τα λόγια του αφού είναι πίτα.

«Μωρό μου φεύγοντας για το πάρτυ, πέρασα από τα παιδιά στο τσιπουράδικο και μέχρι τις δέκα εγώ είχα γίνει «γκολ», δεν με κρατάγανε τα πόδια μου».

«Και πήγες μεθυσμένος στο πάρτι, δεν βρώμαγες στης κοπέλες?», τον ρωτάει εκείνη που τώρα θυμάται ότι βρωμοκόπαγε στο μπαλκόνι, αλκοόλ και τσατζικίλα.

Εκείνος συνεχίζοντας να τραυλίζει συνεχίζει: «Μπα δεν πήγα καθόλου. Όταν είδα ότι σούρωσα, έδωσα την στολή του "batman" στον λαντζιέρη του τσιπουράδικου, ένα Πακιστανό πολύ καλό παιδί, αλλά πολύ στερημένο από γυναίκα. Μάλιστα με πήρε πριν λίγο ο ταβερνιάρης στο κινητό και μου είπε ότι ο Οsman γύρισε πολύ χαρούμενος, γιατί του την έπεσε μια τρελή ξελιγωμένη ντυμένη καλόγρια και τον π....... άγρια. Του έκανε τρελά πράγματα και πέρασε καταπληκτικά. Όταν γυρίσει στο Πακιστάν θα έχει να λέει σε όλους για τις Ελληνίδες.