Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Αργεντίνικο Τανγκό. Ένας χορός χωρίς όρια.

Ίσως το ταγκό να είναι ένα μυστικό παράθυρο που οδηγεί σε έναν άλλο κόσμο... πέρα από τον χρόνο και την ηλικία.

Το ταγκό είναι ίσως ο μόνος χορός που μπορεί να χορευτεί πραγματικά από κάθε ηλικία.

Ειδικά στην Αργεντινή, που είναι η γενέτειρά του οι ηλικίες των χορευτών μπορεί να κυμαίνονται από είκοσι ως ενενήντα!

Σε έναν κόσμο όπου κάθε μας πράξη και κάθε μας σκέψη καθορίζεται από κοινωνικά στερεότυπα και καταπιέζεται από τον φόβο της κριτικής των άλλων, το ταγκό προσφέρει μία ανάσα από την καθημερινότητα.

Στο ταγκό δεν υπάρχουν κανόνες που να θέτουν όρια. Δεν υπάρχουν «απαγορευτικά» λόγω καταγωγής, φύλλου ή ηλικίας.

Κάθε άνθρωπος έχει την ελευθερία να εκφραστεί, να παθιαστεί... να χορέψει. Οι χορευτές ξεπερνούν τον εαυτό τους, γίνονται κάτι ανώτερο, κάτι που η πραγματικότητα τους στέρησε, αλλά με το ταγκό μπορούν να το κατακτήσουν, έστω και για λίγο.

Το αργεντίνικο ταγκό δημιουργήθηκε από ανθρώπους που θεωρούνταν παράσιτα της κοινωνίας, σε φτωχικές συνοικίες και κακόφημους δρόμους.

Μέσα από το ταγκό, αυτοί οι άνθρωποι ξεσπούσαν, διασκέδαζαν, ζούσαν, σε έναν κόσμο που όλοι τους είχαν εγκαταλείψει. Οπότε το ταγκό είναι καθαρά ένας χορός για όλους, χωρίς εξαιρέσεις, αφού γεννήθηκε για να παρηγορεί και να δίνει φτερά στις ανθρώπινες ψυχές.

Η φλόγα του ταγκό εξακολουθεί να καίει με θέρμη ζεσταίνοντας τις καρδιές των χορευτών και προσκαλώντας όσους αναζητούν μία εμπειρία έξω από τους περιορισμούς της καθημερινότητας.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.