Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Χορός της κοιλιάς. Οριεντάλ. Το λιβανέζικο belly dance.

Ο χορός Oriental στο Λίβανο έχει πολλά κοινά με το αιγυπτιακό στιλ Oriental καθώς βασίζεται στην αραβική χορευτική μουσική και στοιχεία του αραβικού πολιτισμού, αν και δέχεται πολλές επιρροές από τους εθνικούς και παραδοσιακούς λιβανέζικους χορούς.

Το λιβανέζικο belly dance συχνά συνδυάζει φιγούρες στο πάτωμα με πολύ κομψές κινήσεις των χεριών και κινήσεις της κοιλιάς και των γοφών ιδίως στο κλασσικό στιλ που θυμίζει πολύ το αιγυπτιακό στιλ.

Το μοντέρνο λιβανέζικο στιλ Oriental έχει εμπλουτιστεί με στοιχεία του δυτικού belly dance, με αποτέλεσμα πολλές Λιβανέζες χορεύτριες να φορούν τακούνια και να εντάσσουν περισσότερη ενέργεια στον χορό τους.

Η πολιτισμική κληρονομιά του χορού της Μέσης Ανατολής είναι τόσο πλούσια που θα χρειάζονταν αρκετές ζωές για να την γνωρίσει πλήρως κάποιος.

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ο χορός είναι δώρο των θεών προς τον άνθρωπο.

Αφοσιωμένοι πιστά στην ιδέα ότι ο Κοινωνικός χορός ομορφαίνει την ζωή όλων μας και μας κάνει καλύτερους, αγωνιζόμαστε συνεχώς για την διάδοσή του.
Η ιστoσελίδα "pro-dance", με εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις παροχές, προσπαθεί καθημερινά να προσφέρει χρήσιμα για τον χορό πράγματα, κάνοντας τον χορό προσιτό ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν χρήματα για να ασχοληθούν με τον χορό ή κάποιο πρόβλημα τους κρατάει μακριά από αυτόν.
Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε: 
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.