Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  Πώς θα μαθετε hiphop?
Εάν είστε φανατικός/ή οπαδός του hip hop και θα θέλατε να μάθετε και εσείς να χορεύετε, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε μία σχολή χορού. Εκεί θα μάθετε βήμα βήμα διάφορες κινήσεις hip hop, αλλά και συνδυασμούς αυτών των κινήσεων, έτσι ώστε να μπορείτε και εσείς να κάνετε μόνοι σας συνδυασμούς δημιουργώντας καινούριες κινήσεις.

Αν δεν έχετε καμία επαφή με τον χορό, καλό θα ήταν να μάθετε πρώτα κάποια πράγματα. Κατ' αρχάς, το hip-hop ως χορός αποτελείται από συνδυασμούς κινήσεων. Κάθε συνδυασμός διαιρείται σε χτύπους, καθένας από τους οποίους αντιστοιχεί σε μία κίνηση.

Στο τέλος, όλοι οι συνδυασμοί χορεύονται σε μία σειρά και έτσι δημιουργείται το hip hop. Για να μπορέσετε να μάθετε Hip-Hop, θα μάθετε συνδυασμούς κινήσεων, οι οποίοι θα μπουν σε μία σειρά δημιουργώντας μία χορογραφία την οποία θα μπορείτε να τροποποιείτε, αλλά και να αυτοσχεδιάζετε πάνω σε αυτή.

Το Hip-Hop είναι ένας πολύ έντονος χορός που «χτίζει» την ισορροπία και τους μύες του σώματος, αλλά και ένα ωραίο σώμα.

Για να μπορέσετε να αποδώσετε τα μέγιστα, θα πρέπει πάντα να κάνετε προθέρμανση προτού χορέψετε. Με την προθέρμανση προλαμβάνονται τυχόν τραυματισμοί και προετοιμάζεται το σώμα για να εκτελέσει δύσκολες κινήσεις.
Οπότε, στο μάθημα θα πρέπει να αυτοσυγκρατήστε και να μην εκφράζετε την ανυπομονησία σας να ξεκινήσετε αμέσως να μάθετε καινούριες κινήσεις.

Ξεκινήστε μαθήματα hip hop και μάθετε χορό σήμερα!

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ο χορός είναι δώρο των θεών προς τον άνθρωπο.

Αφοσιωμένοι πιστά στην ιδέα ότι ο Κοινωνικός χορός ομορφαίνει την ζωή όλων μας και μας κάνει καλύτερους, αγωνιζόμαστε συνεχώς για την διάδοσή του.
Η ιστoσελίδα "pro-dance", με εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις παροχές, προσπαθεί καθημερινά να προσφέρει χρήσιμα για τον χορό πράγματα, κάνοντας τον χορό προσιτό ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν χρήματα για να ασχοληθούν με τον χορό ή κάποιο πρόβλημα τους κρατάει μακριά από αυτόν.
Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
τηλ.: 210-5817 774   κιν.: 6976 491908
E-mail: info@pro-dance.gr

Στείλτε μας μ ένα e-mail ή κάντε μας ένα τηλέφωνο, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.