Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Το hip hop ως χορός.

Για να μπορέσει κάποιος να μάθει να τελειοποιηθεί στο hip hop χρειάζεται ικανότητες, προσπάθεια και χορευτική εμπειρία.

Οι χορευτές hip hop κάνουν εξάσκηση για πολλές ώρες ακόμα και στα βασικά βήματα και κινήσεις, τα οποία όταν χορεύονται φαίνονται πολύ απλά.

Όπως κάθε είδος χορού, το hip hop χρειάζεται υπομονή και μεγάλη επιμονή. Αν δεν ανήκετε στην κατηγορία των ατόμων που «γεννήθηκαν» χορευτές, θα πρέπει να καταβάλετε όση προσπάθεια χρειάζεται για να εξελιχθείτε στο συγκεκριμένο είδος χορού και να μην απογοητεύεστε αν δεν καταφέρνετε κάτι με την πρώτη προσπάθεια.

Τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν για τον κόπο σας. Πάντως μία γενική συμβουλή για τους επίδοξους χορευτές είναι να ξεκινήσουν πρώτα μαθαίνοντας να ακούν τον ρυθμό και να εκφράζονται πάνω σε αυτόν. Είναι γεγονός ότι όσοι χορευτές έχουν μέσα τους τον ρυθμό, μπορούν να μάθουν πιο εύκολα φιγούρες και βήματα.

Σήμερα, τα άτομα που ελκύονται περισσότερο από το hip hop είναι οι έφηβοι (τόσο αγόρια, όσο και κορίτσια), αλλά και άτομα λίγο μεγαλύτερης ηλικίας. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι χορευτές που αποδοκιμάζουν την διδασκαλία του hip hop σε σχολές χορού, αφού έτσι, κατά τη γνώμη τους, χάνεται η αυθεντικότητα και ο αυθορμητισμός που διακρίνουν τον χορό.

Ενώ από μία άποψη μπορεί να έχουν δίκιο, με την αντίληψή τους αποκλείουν κάποια άτομα από το συγκεκριμένο χορευτικό είδος, γιατί πολύ απλά ενώ κάποιοι λατρεύουν hip hop, δεν μπορούν να χορέψουν.

Οι σχολές χορού υπάρχουν για τα άτομα που έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση, φοβούνται να δοκιμάσουν αυτό που αγαπούν ή που απλώς θέλουν να μάθουν κάτι παραπάνω και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους.

Το hip hop δεν ανήκει μόνο σε κάποιους «εκλεκτούς» αλλά σε όσους το αγαπούν. Αν λοιπόν ανήκετε και εσείς σε αυτή την ομάδα μπορείτε να ξεκινήσετε μαθήματα hip hop σήμερα!

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε: 
E-mail:
info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.