Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Ο χορός Ζumba.

Το Zumba έχει γίνει πλέον η νέα μόδα εκγύμνασης στην Αμερική και διαδίδεται με γρήγορους ρυθμούς σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα είδος χορού που βασίζεται στους αφρικάνικους χορούς και συνδυάζει στοιχεία Latin χορών, όπως η salsa και το merengue, και όλα αυτά σε στιλ αεροβικής άσκησης.

Ο χορός Zumba έφτασε μόλις πρόσφατα στην Ελλάδα, γι' αυτό και διδάσκεται από λίγους δασκάλους και μόνο σε μερικές σχολές χορού.

Τα μαθήματα είναι ομαδικά και έχουν την δομή ενός οποιουδήποτε ομαδικού μαθήματος (προθέρμανση-κύριο μέρος-χαλάρωση).

Κατά την διάρκεια του μαθήματος, οι μαθητές εκτελούν χορευτικές κινήσεις και ασκήσεις υπό την καθοδήγηση του δασκάλου ή της δασκάλας τους δημιουργώντας σταδιακά μία χορογραφία την οποία εκτελούν όλοι μαζί ταυτόχρονα σε ξέφρενους μουσικούς ρυθμούς. Με αυτόν τον τρόπο γυμνάζονται, χωρίς καν να το καταλάβουν.

Η ζωηρή μουσική και το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στο μάθημα συνεπαίρνουν τους μαθητές, οι οποίοι διασκεδάζουν και παράλληλα ασκούνται χορεύοντας.

Αν σκέφτεστε να αρχίσετε γυμναστική, αλλά βρίσκετε τις συνηθισμένες ασκήσεις βαρετές ή είστε λάτρεις του χορού και επιθυμείτε να μάθετε κάτι εύκολο και ευχάριστο, τότε το Zumba είναι αυτό που ψάχνετε.

Ο χορός, σε όποιο είδος και αν ανήκει, αποτελεί μία μορφή αεροβικής άσκησης, που είναι ευεργετική τόσο για το σώμα, όσο και για το πνεύμα. Μην διστάζετε. Αρχίστε χορό σήμερα

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.