Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Τι θα φορέσετε στο μάθημα, στο πάρτι, στην διασκέδαση. Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Σίγουρα είναι εύκολο να διαβάσετε ή να ακούσετε συμβουλές, ακόμα κι όταν δεν τις χρειάζεστε, για το τι θα φορέσετε στο σπίτι, στο γραφείο, στο γήπεδο, στο εργαστήριο, στο γυμναστήριο ή στη διασκέδαση σας.

Ίσως όμως να μην γνωρίζετε τόσο καλά τι θα πρέπει να φοράτε όταν πρόκειται να χορέψετε. Σε αυτή την περίπτωση οι σωστές συμβουλές σπανίζουν.

Ίσως οι παρακάτω γραμμές σας βοηθήσουν λίγο.

Το πιο σημαντικό φυσικά είναι τα παπούτσια σας.
Από αυτά εξαρτάται πόσο καλά θα συμπεριφέρονται...τα πόδια σας.
Εάν φοράτε τα πιο σωστά στην κάθε περίπτωση παπούτσια, η εξέλιξή σας χορευτικά θα είναι πολύ πιο γρήγορη.

Εάν φοράτε λάθος παπούτσια στην διάρκεια της εξάσκησης, αυτό θα δημιουργήσει σίγουρα πρόβλημα στην τεχνική και το χορευτικό στυλ σας και φυσικά θα σας δυσκολεύει στην ισορροπία και τις στροφές.

Ένα ζευγάρι παπούτσια χορού εξάσκησης latin θα ήταν το ιδανικό και κάποια στιγμή σίγουρα θα χρειαστεί να τα αποκτήσετε.

Μέχρι τότε, ένα κανονικό ζευγάρι παπούτσια με δέρμα, όχι λάστιχο στο πέλμα, (με μέτριο τακούνι για τις κυρίες), θα ήταν πολύ καλό για την αρχή.

Αποφύγετε τα χοντρά αθλητικά παπούτσια, αρβύλες, μπότες και τα πολύ ψηλά τακούνια, εκτός και εάν τα βολεύεστε πάρα πολύ ώστε να αντέχετε την άσκηση με αυτά και να έχετε καλή ισορροπία.

Σημαντικά για να νιώθετε άνετα στην αρχή -αργότερα θα έχουν σημασία και στην τεχνική και το στυλ σας- είναι και τα ρούχα που θα φοράτε στο μάθημα και στην εξάσκηση.

Διαλέξτε ακριβώς ό,τι χρειάζεται για ένα όμορφο, άνετο και ευχάριστο χορευτικό ξεκίνημα.

Αποφύγετε τα χοντρά μάλλινα ζεστά ρούχα, θα σας δυσκολεύουν ζεσταίνοντας σας. Επίσης, χοντρά ή φαρδιά επάνω ρούχα δυσκολεύουν το κράτημα και τις κινήσεις, με τον παρτενέρ σας.

Tο παντελόνι σας δεν πρέπει να είναι χοντρό ή στενό «τζιν», αφού σίγουρα θα σας εμποδίσει σε κάποιες κινήσεις. Χοντρές ζώνες, βαρεία ρολόγια και κοσμήματα, μπορεί να προκαλέσουν μικροτραυματισμούς.

Φορώντας λάθος ρούχα και παπούτσια, δεν θα κερδίσετε όσα μπορεί να σας προσφέρει κάθε ώρα μαθήματος χορού και δεν θα απολαύσετε κάθε στιγμή χαράς και διασκέδασης που θα σας χαρίσει κάθε Party.

Μπορείτε να διαλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και μεγεθών, ρούχα και παπούτσια για κάθε είδος χορού και για όλες τις ηλικίες. Οι τιμές σε όλα τα είδη είναι ιδιαίτερα χαμηλές και ειδικότερα για μαθητές σχολών, αθλητών χορού κλπ υπάρχουν πάντα σημαντικές εκπτώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.

Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.