Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Χορός. Η ιδανικός τρόπος άσκησης.

Πολλοί άνθρωποι στο άκουσμα της λέξης γυμναστική δυσανασχετούν. Αυτό συμβαίνει διότι συνδυάζουν αποκλειστικά στο μυαλό τους την άσκηση με την κούραση που την ακολουθεί.

Για αυτό εμείς σας προτείνουμε έναν άλλο, διαφορετικό τρόπο γυμναστικής, τον χορό. Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, ο χορός γυμνάζει όλο το σώμα και βοηθά στη βελτίωση της αερόβιας ικανότητας (καρδιοαναπνευστικό σύστημα) του οργανισμού.

Επιλέγοντας να γυμναστείτε με χορό:

1. Εξασκείτε το σώμα σας, αφού καίτε λίπος με αποτέλεσμα την σύσφιξή του, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργείτε το πνεύμα σας, αφού καλείστε να μάθετε ένα σωρό καινούργια πράγματα που έχουν σχέση με την κουλτούρα πολλών λαών.

2. Απελευθερώνετε τα συναισθήματά σας και τα εκφράζετε με τις κινήσεις σας πάνω στην μουσική.

3. Φυσικά, συγχρόνως επικοινωνείτε, κάνετε νέους φίλους, και διασκεδάζετε, ξεφεύγοντας από τα άγχη της καθημερινότητας.

Ο χορός προσελκύει κυρίως τις γυναίκες γιατί τους φαίνεται πιο εύκολος, πιο προσιτός και πιο ευχάριστος από άλλες, καθαρά γυμναστικές ασκήσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα στα τμήματα χορού δεν υπάρχουν και κάποιοι τυχεροί άνδρες που γυμνάζονται χορεύοντας, ενώ απολαμβάνουν την παρέα όμορφων και καλλίγραμμων, λόγω της χορευτικής άσκησης, γυναικών.

Latin aerobic, oriental, free style, ballroom ή dance sport. Όποιο τμήμα και αν επιλέξετε, σίγουρα θα είναι πολύ αποτελεσματικό, ανεξάρτητα από την ηλικία σας
Ξεκινήστε λοιπόν από σήμερα γυμναστική με χορό.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.