Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Αντισταθείτε στην κρίση χορεύοντας .

Η ζωή μας τα τελευταία πέντε χρόνια έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η οικονομική κρίση σε άλλους λιγότερο σε άλλους περισσότερο έχει προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα του. Πολλοί Έλληνες έχασαν την δουλειά τους και δεν την ξαναβρήκαν ποτέ, πολλοί άλλαξαν επάγγελμα για να βρουν κάποια άλλη δουλειά που θα τους εξασφάλιζε, μόνιμα ή προσωρινά κάποιο έστω και πολύ μικρότερο εισόδημα.

Πολλοί βρέθηκαν χωρίς εισόδημα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και κάποιοι ζουν σχεδόν μόνιμα με την βοήθεια των κοντινών συγγενών φίλων ή των διαφόρων κοινωνικών φορέων και της εκκλησίας. Φυσικά αυτό έχει επηρεάσει ψυχολογικά όλους μας. Ακόμα και αυτούς που δεν έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό η οικονομική τους κατάσταση, όλα αυτά που βλέπουν να συμβαίνουν γύρω τους, αλλάζουν την ψυχολογία και την διάθεσή τους.

Ο χορός μια ιδιαίτερα κοινωνική ενασχόληση με βασική προϋπόθεσή την καλή διάθεση, όπως είναι φυσικό έχει βγει από την καθημερινότητα ακόμα και των πιο φανατικών φίλων του.

Οι σχολές χορού με προσφορές και εκπτώσεις σε ομαδικά μαθήματα προσπαθούν να συνεχίσουν να βγάζουν τα έξοδά τους και να λειτουργούν.
Πολλές σχολές όπως συνέβη και σε κάθε άλλου είδους επιχειρήσεις λόγω της κρίσης έκλεισαν.

Ο χορός μας προσφέρει πολλά πράγματα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βγει από την ζωή μας. Ιδιαίτερα γι αυτούς που με μεγάλη προσπάθεια και αρκετά χρήματα έφθασαν να χορεύουν σε υψηλό επίπεδο έχοντας πολλές γνώσεις και καλή τεχνική, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται έστω και λίγο. Για να διατηρήσουν την τεχνική τους και τις γνώσεις τους πρέπει να συνεχίσουν να ασχολούνται, έστω και λιγότερο.

Ακόμα και εάν οι προϋποθέσεις δεν υπάρχουν συνεχίστε πάντα υπάρχει τρόπος. Ακόμα και αν...

• Δεν έχετε χρήματα για να κάνετε μαθήματα.
• Έχετε λίγα χρήματα για μαθήματα, αλλά η σχολή σας έκλεισε.
• Δεν έχετε χρήματα, για να πηγαίνετε σε πάρτι ή δεν γίνονται πια πολλά και αυτά που γίνονται δεν σας αρέσουν ή δεν βρίσκετε πια κανένα γνωστό σας σε αυτά.
• Τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς χορού.
• Χάσατε τον ή την παρτενέρ σας και δεν μπορείτε να κάνετε εξάσκηση.
• Δεν έχετε ποτέ καλή διάθεση για να σας κάνει να ασχοληθείτε με τον χορό.

Ο χορός μας αλλάζει την διάθεση. Όποια και εάν είναι η διάθεση μας, βάζοντας την μουσική που μας αρέσει και σταθούμε για λίγο στο κέντρο του δωματίου ή μπροστά σε ένα καθρέφτη, θα χορέψουμε και σε δυο, λεπτά θα έχει αλλάξει η διάθεσή μας, θα έχουμε βάλει στην άκρη τα προβλήματά μας και για λίγη ώρα θα είμαστε άλλοι άνθρωποι. Το μόνο χρειάζεται είναι λίγος από τον χρόνο μας, λίγος χώρος και μουσική. Ακόμα και εάν δεν υπάρχει μουσική, μπορείτε μια χαρά να χορέψετε επαναλαμβάνοντας αυτά που τόσο καλά γνωρίζετε.

Χορέψετε συστηματικά για λίγη ώρα κάθε ημέρα, σαν την πρωινή γυμναστική του Λάμπρου Κωνσταντάρα, για να γελάσουμε και λίγο. Δεν έχει σημασία εάν είναι το πρωί ή το απόγευμα, κάντε το εάν δεν μπορείτε κάθε ημέρα κάντε το συχνά, χορέψτε με ή χωρίς μουσική. Χορέψτε όμορφα, επαναλάβετε όσα όλα γνωρίζετε με τη τεχνική που κατέχετε, ΕΙΚΟΣΙ λεπτά την ημέρα αρκούν...!

Μην ξεχνάτε η ζωή είναι ωραία και είναι πολύ πιο ωραία όταν ζεις στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου. (συνεχίζεται...)

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας e-mail, γράψτε μας, τις απορίες σας. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα και βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.