Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Πώς ξεχωρίζεται την μουσική για κάθε χορό.


Μερικές απλές συμβουλές, εάν τώρα ξεκινάτε ψάχνοντας στα cd σας ή στα mp3 σας για κατάλληλη μουσική για την εξάσκησή σας.

1. Βρείτε στην ιστοσελίδα μας έτοιμες λίστες με μουσική για όλους τους χορούς. Εάν δεν τα βρείτε όλα δεν πειράζει, σε κάθε λίστα υπάρχουν και παραδείγματα τραγουδιών σε video. Εάν δεν σας αρκούν επικοινωνήστε μαζί μας για να σας υποδείξουμε κάποιους τρόπους να τα βρείτε.

2. Ξεχωρίστε την μουσική από τα όργανα που την χρωματίζουν. Το Fox trot σπάνια ξεφεύγει από το τζαζίστικο στυλ, και το Ευρωπαϊκό Τango από το έντονα ορχηστικό και δραματικό ύφος του. Οι λάτιν χοροί ξεχωρίζουν εύκολα από την γλώσσα αλλά και τα όργανα. To Swing και τo Mambo από το χαρακτηριστικό retro τους ύφος.

3. Μάθετε καλά τον ρυθμό του κάθε χορού και τον τρόπο να τον μετράτε σωστά. ¨Όταν αποφασίσετε ότι αυτή η μουσική σας κάνει για να χορέψετε ένα χορό, βεβαιωθείτε πάντα ότι μπορείτε να την μετρήσετε σε χτύπους και να βρείτε και να πείτε τον ρυθμό του βασικού βήματος σωστά. Τότε μόνο είσαστε έτοιμος να δοκιμάσετε να το χορέψετε. Εάν χορεύοντας δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ή δεν σας βγαίνει καλά στην ταχύτητα το βασικό, απορρίψτε το.

Το συμπέρασμα όπως βλέπετε είναι ότι το να βρεις την σωστή μουσική είναι μπελάς. Η τελευταία συμβουλή είναι να μην πειραματίζεστε αγοράζοντας ακριβά cd με συλλογές χορευτικών τραγουδιών και γενικά μην σκορπάτε χρήματα εάν δεν γνωρίζετε καλά ότι αυτό που αγοράζετε είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τους χορούς σας.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.