Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Η ανάγκη για επαφή μεταξύ των χορευτών.

Στην καθημερινότητά μας διοχετεύουμε και ανταλλάσσουμε ενέργεια με τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν και αλληλοβοηθούμε ο ένας τον άλλο αξιοποιώντας τις ικανότητές μας...αυτό ακριβώς συμβαίνει και στον χορό.

Κάθε παρτενέρ δίνει και λαμβάνει πράγματα εμπλουτίζοντας όχι μόνο τις χορευτικές του ικανότητες, αλλά και τον χαρακτήρα του.

Στην πίστα συμβαίνει μία απερίγραπτη ανταλλαγή ενέργειας που μόνο όποιος έχει νοιώσει αυτήν την χορευτική εμπειρία μπορεί να την κατανοήσει.

Αυτή η διοχέτευση ενέργειας από τον ένα παρτενέρ στον άλλο είναι η «σύνδεση» στον χορό.

Η σύνδεση με ένα άλλο άτομο προϋποθέτει την σύνδεση με τον ίδιο μας τον εαυτό, την καλύτερη κατανόηση του «είναι» μας. Έτσι, ο παρτενέρ σας (σε οποιονδήποτε τομέα) καθρεπτίζει τον ρόλο σας μέσα στη σχέση, εσάς τον ίδιο.

Όταν χορεύουμε, υπάρχουν στιγμές που μας κατακλύζουν συναισθήματα τόσο έντονα που νοιώθουμε ότι δεν πατάμε στο έδαφος ή ότι ο χρόνος πάγωσε σε αυτά τα λίγα λεπτά που διαρκεί ο χορός...

Άλλες φορές νοιώθουμε εντελώς αποστασιοποιημένοι, και έχουμε την ανάγκη να απομακρυνθούμε από τον παρτενέρ μας.

Κάθε τι που αισθανόμαστε όταν βρισκόμαστε στην πίστα αντανακλάται στον τρόπο που χορεύουμε, στην έκφρασή μας στις κινήσεις μας στο βλέμμα μας.

Ο σκοπός κάθε χορευτή είναι να μπορέσει να συνδεθεί με τον παρτενέρ του τόσο βαθιά ώστε να γίνουν «ένα», να γίνει ο ένας κομμάτι του άλλου και να αλληλοσυμπληρώνονται.

Τότε ο χορός γίνεται μαγεία.