Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Ίσως να σας τρομάζει ή ιδέα του χορού μπροστά σε κοινό. Αντιμετωπίστε το.

Θέλει πολύ κουράγιο για να διακινδυνεύσετε ότι ίσως θα δείχνετε αδέξιοι ή αστείοι μπροστά σε πολλούς ανθρώπους. Μπροστά στα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνει όμως, ένας καλός χορευτής, ίσως να αξίζει και το ρίσκο και την προσπάθεια, ειδικά όταν αυτό γίνεται με την σωστή καθοδήγηση ενός έμπειρου δασκάλου.

Μερικές συμβουλές για την γρήγορη και αποτελεσματική προσαρμογή:

1. Μην κοιτάτε κάτω!
Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο λάθος των αρχαρίων (και αρκετών όχι τόσο καλά εκπαιδευμένων χορευτών). Όχι μόνο χαλάει την χορευτική στάση και το στυλ σας, αλλά φωνάζει: «δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό που κάνω». Μην ανησυχείτε, το πάτωμα και τα πόδια σας θα είναι πάντα εκεί κάτω. Μην τα κοιτάτε.

2. Κρατήστε φιλική στάση και καλή συμπεριφορά.
Ο χορός είναι μια πολύ κοινωνική ασχολία. Ένας ευγενής και με ωραίους τρόπους άνθρωπος είναι πάντα ευπρόσδεκτός σε όλες τις παρέες, ασχέτως των χορευτικών του ικανοτήτων. Κανένας δεν νοιάζεται πόσο όμορφα χορεύετε, όταν είστε αγενής, απότομος ή μυρίζει άσχημα ή αναπνοή σας και ο ιδρώτας σας.

3. Χορεύετε με όλους.
Καβαλιέροι: Μην επιλέγετε συγκεκριμένες μόνο ντάμες.
Ντάμες: Μην απορρίπτετε χωρίς σοβαρό λόγο καβαλιέρους.
Είναι πολύ άσχημο λίγο μετά, στο ίδιο τραγούδι, να χορέψετε με κάποιον άλλο.

4. Χορέψετε όλους τους χορούς.
Είναι πολύ απογοητευτικό να κάθεστε κάτω ή να αρνείστε ένα χορό με ένα όμορφο παρτενέρ, απολογούμενοι ότι δεν τον γνωρίζετε. Είναι πολύ απλό και εύκολο να μάθετε όλους τους χορούς, όπως και να μάθετε έναν.

5. Μην διορθώνετε ή παρατηρείτε τον παρτενέρ σας στην πίστα.
Χχρειάζεται να πούμε λεπτομέρειες;

Τελευταίο το πιο σημαντικό.

6. Κάντε πολλά μαθήματα και περισσότερη εξάσκηση.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.