Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Χορός: Το κάπνισμα σε χώρους που χορεύουν.

Ο χορός είναι μια αθλητική δραστηριότητα, έντονα αεροβική που συνήθως γίνεται σε κλειστούς, όχι πολύ καλά αεριζόμενους χώρους.

Και μόνο η παραμονή σε αυτούς τους χώρους είναι αρκετά ανθυγιεινή, πόσο μάλλον εάν άλλοι καπνίζουν πολύ και άλλοι χορεύουν πολύ.

Όλοι λοιπόν υποφέρουν υπό αυτές τις συνθήκες, ειδικά οι μη καπνιστές.

Λίγα λόγια για τους καπνιστές χορευτές:

Φυσικά δεν θα ήταν δυνατόν να αναφερθεί κάποιος σε λίγες γραμμές στο πόσο βλαβερή συνήθεια είναι το κάπνισμα και πόσο κακό κάνει είτε είναι ενεργητικό ή παθητικό.

Οι καπνιστές είναι άνθρωποι με ίσα δικαιώματα με τους μη καπνιστές.

Όσον αφορά τις ώρες που δεν καπνίζουν, αλλά χορεύουν, ισχύει το γνωστό...

Κανένας δεν θα θαυμάσει πόσο καλή χορευτική εικόνα έχεις σαν χορευτής-τρια, όταν μυρίζει η αναπνοή σου αυτό πού έφαγες λίγη ή πολλή ώρα πριν, στάζει ο ιδρώτας σου ή μυρίζουν άσχημα το σώμα και τα ρούχα σου.

Παντού στους χώρους χορευτικής εξάσκησης στις σχολές χορού θα πρέπει να μπορείτε εύκολα να βρείτε καραμελίτσες για πιο ευχάριστη αναπνοή. Φυσικά θα πρέπει να υπάρχουν και ειδικοί χώροι σαν αποδυτήρια, για να αλλάξετε ρούχα ή παπούτσια.

Έτσι λοιπόν, από τους πιο μικρούς μαθητές στα παιδικά τμήματα έως τους ενήλικες και τους πλέον φανατικούς καπνιστές, όλοι θα πρέπει να απολαμβάνουν τις ίδιες ευκολίες και παροχές.

Ευτυχώς για τους μη καπνιστές και δυστυχώς για τους καπνιστές και τους καταστηματάρχες, από την 1/7/2009 με την εφαρμογή του νέου νόμου για το κάπνισμα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο, ώστε να μπορούν να ικανοποιούνται και οι φίλοι καπνιστές.

Προστατεύοντας τους μη καπνιστές απαγορεύουν έτσι απλά το κάπνισμα στους καπνιστές, χωρίς καμία άλλη επιλογή.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr

Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.